Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ

Ανακοίνωση του Σ.Φ. ΑΛΚΑΖAΡ της ΑΕΛ
Εδώ και τρία χρόνια κάναμε υπομονή. Σε είδαμε να σπέρνεις την διχόνοια ανάμεσα στον κόσμο της Α.Ε.Λ. Σε είδαμε να χλευάζεις και να υποτιμάς ολόκληρη την τοπική κοινωνία . Κατάφερες μέσα σε λίγα χρόνια μια ομάδα τέτοιου μεγέθους να αγωνίζεται μπροστά σε μερικές εκατοντάδες φιλάθλων, όπου  υπομονετικά περίμεναν

έστω και ένα σημάδι αλλαγής, αλλά μάταια όπως αποδείχθηκε. Η ομάδα τόσο αγωνιστικά όσο και διοικητικά είναι ένα μόνιμο μπάχαλο με παίχτες να έρχονται χτες και να φεύγουν προχθές. Όσοι άργησαν, απλά βρήκαν την δικαιολογία για οικογενειακούς λόγους και ο τελευταίος ας κλείσει και την πόρτα.
Κάναμε υπομονή όλο αυτό το καιρό για έναν και μοναδικό λόγο .Θεωρούσαμε ότι κάποια στιγμή θα ήσουν σε θέση να αντιληφθείς το μέγεθος της Α.Ε.Λ. Ζητήσαμε πράξεις και λάβαμε μόνο λόγια σε τηλεοπτικά παράθυρα…και τι λόγια…..
Είτε σου αρέσει είτε όχι , η Α.Ε.Λ. δεν είναι απλά μια ομάδα .Είναι η πόλη , ο κόσμος της, η φανέλα της, η ιστορία της. Εσύ στα χέρια σου έχεις μόνο την φανέλα. Ήρθε η ώρα να την παραδόσεις.
Υ.Γ. 1: Η Α.Ε.Λ. δεν χρειάστηκε ποτέ παραρτήματα.
Υ.Γ. 2: Η διοίκηση της ερασιτεχνικής αποδείχθηκε για μια φορά το ίδιο ανίκανη να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Περιμένουμε την παραίτηση σας άμεσα.
Υ.Γ. 3: Η στάση του συνδέσμου παραμένει ίδια από την ημέρα της ίδρυσης του. Ο Σ.Φ. ΑΛΚΑΖΑΡ ποτέ δεν αγωνίστηκε πίσω  από πληκτρολόγια και κουκούλες. Πάντα ήμασταν στο τσιμέντο είτε πάνω σε αυτό, είτε πίσω από αυτό.
Υ.Γ. 4: ΛΑΡΙΣΑ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΑΕΛ ΟΛΗ Η ΖΩΗ ΜΑΣ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ