ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΟΚ 25ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΚΙΝΗΤΡΟ ΤΗ ΛΗΣΤΕΙΑ

Συναγερμός έχει σημάνει από χθες τη νύχτα στην Αστυνομία. Ένας 25χρονος φαίνεται ότι δολοφονήθηκε με άγριο τρόπο από ομάδα ληστών που επιχείρησε να αρπάξει χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα από εκείνον και τη φίλη του που είχαν πάει για βόλτα στην περιοχή του Φιλοπάππου.
Ο νεαρός βρέθηκε πεσμένος στα βράχια. Είχε σοβαρά τραύματα και αμέσως ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ.

Ο 25χρονος, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες φέρει τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο. Δυστυχώς κατά τη μεταφορά στου νοσοκομείο δεν άντεξε και πέθανε.
Η φίλη του, μια 23χρονη κοπέλα με καταγωγή από την Πορτογαλία, μίλησε για επίθεση ληστών με αιχμηρό αντικείμενο.

Η κοπέλα με καταγωγή από την Πορτογαλία μίλησε για τρεις άνδρες που κρατούσαν αιχμηρά αντικείμενα. Ο ένας από αυτούς, είπε στους Αστυνομικούς, απείλησε εκείνη. Οι άλλοι δύο είχαν ακινητοποιήσει τον φίλο της. Η νύχτα είχε πέσει και το ζευγάρι ήταν αβοήθητο στου Φιλοπάππου.
Όπως περιέγραψε η 23χρονη ο ένας από τους ληστές της άρπαξε τον σάκο που είχε στην πλάτη της και άρχισε να ψάχνει για χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα.
“Είχα στραμμένο το βλέμμα μου σε αυτόν” φέρεται να είπε στους αστυνομικούς η 23χρονη. Όπως περιέγραψε άκουγε ότι ο φίλος της λογομαχούσε με τους άλλους δύο. Καταλάβαινε ότι εκείνοι δεν μιλούσαν καλά τα ελληνικά.
Ξαφνικά, όπως είπε είδε τον φίλο της να πέφτει στο κενό και τους δράστες να απομακρύνονται τρέχοντας από το σημείο.
Παρά την προσπάθεια των αστυνομικών να μάθουν εάν οι δράστες έσπρωξαν τον 25χρονο ή εάν εκείνος έχασε την ισορροπία του η κοπέλα δεν ήταν σε θέση δώσει διευκρινίσεις.

Οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.

Ρεπορτάζ: Θ. Πάνου

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ