«ΌΣΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΕΟΙ» ΣΤΟΝ ΘΕΡΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ

Προσοχή από τη Δευτέρα αλλάζει η ώρα προβολής των  ταινιών

Την αμερικάνικη κομεντί «Όσο είμαστε νέοι» (εκτός προγράμματος)  προβάλει η Αντιδημαρχία Πολιτισμού σε συνεργασία με την Κινηματογραφική Λέσχη Λάρισας, από τη Δευτέρα 20 έως την Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018 στις 21:30 (καινούρια ώρα προβολής), στον θερινό κινηματογράφο «Μπαρμπής Βοζαλής» στο Μύλο του Παππά.

Ο Μπεν Στίλερ και η Ναόμι Γουότς είναι ο Τζος και η Κορνήλια Σρέμπνικ, ένα παντρεμένο μεσήλικο ζευγάρι. Προσπάθησαν να ξεκινήσουν οικογένεια αλλά δε μπόρεσαν κι αποφάσισαν ότι θα ζήσουν μ’ αυτό. Καθώς ο Τζος δουλεύει στο νέο του ντοκιμαντέρ όμως, είναι προφανές ότι έχει χτυπήσει τοίχο κι ότι κάτι λείπει από τη ζωή τους.

Ο Τζέιμι και η Ντάρμπι από την άλλη, είναι ένα νεαρό, αυθόρμητο ζευγάρι, έτοιμοι και οι δύο ανά πάσα στιγμή να τα παρατήσουν όλα για να ακολουθήσουν ότι τους παθιάζει. Για το Τζος, είναι σα να έχει ανοίξει ένα παράθυρο στα νιάτα του- ή στα νιάτα που θα ήθελε να έχει.

Σύντομα οι ανήσυχοι σαραντάρηδες, θα κάνουν στην άκρη τους φίλους τους της ίδιας ηλικίας- μεταξύ των οποίων και ο Beastie Boy Άνταμ Χόροβιτζ– για να ακολουθήσουν τα βήματα των ανέμελων νεαρών. «Πριν γνωριστούμε» παραδέχεται ο Τζος στον Τζέιμι, «τα μοναδικά δύο αισθήματα που είχα ήταν σκεπτικισμός και περιφρόνηση».

Το «Όσο είμαστε νέοι» είναι μια διαγενεακή κωμωδία του Νόα Μπάουμπαχ, για το χρόνο που περνά, τη φιλοδοξία και την επιτυχία, και το πορτραίτο ενός γάμου που δοκιμάζεται από την εισβολή της νιότης.

Καμία ταινία δεν έχει απεικονίσει καλύτερα την αστική κουλτούρα σήμερα: οι μεγαλύτεροι σε ηλικία χρησιμοποιούν iPads και Netflix, ενώ οι νέοι αναζητούν βινύλια και vintage κασέτες.

Κομεντί 2014 | Έγχρ. | Διάρκεια: 97′

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Νόα Μπάουμπαχ με τους: Μπεν Στίλερ, Ναόμι Γουότς, Άνταμ Ντράιβερ, Αμάντα Σέιφριντ

Δευτέρα 20 έως την Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018 στις 21:30

Γενική είσοδος 4 ευρώ

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com