ΟΙ ΠΙΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ VIP’S ΠΕΛΑΤΩΝ LEAR JET

Τις πιο περίεργες επιθυμίες των κροίσων που πετούν με ιδιωτικά jet αποκάλυψε η NetJets, μια ιδιωτική αεροπορική εταιρεία που εξυπηρετεί πελάτες VIP’s.

Πολλά από τα αιτήματα αφορούσαν ζώα, επιβεβαιώνοντας την θεωρία ότι “ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου είναι ο σκύλος του”, αλλά και όλα τα ζώα.

Ένας VIP επιβάτης που πετούσε από την Ευρώπη στην Αμερική με τον τετράποδο φίλο του, ζήτησε από τον πιλότο να κάνει μία στάση για να «πάρει λίγο φρέσκο αέρα και να περπατήσει» ο σκύλος του. Μετά την βόλτα αφεντικό και σκύλος συνέχισαν την πτήση στον τελικό προορισμό τους.

Ένας άλλος επιβάτης ζήτησε από την τροφοδοσία της ιδιωτικής πτήσης του, γκουρμέ σάντουιτς, φρέσκα φρούτα και λαχανικά, αλλά ο ίδιος δεν δοκίμασε. Τα σνακ ήταν αποκλειστικά για τον παπαγάλο του.

Ένας πελάτης ζήτησε δύο αεροσκάφη τύπου Bombardier Global 6000s να μεταφέρει τα υπάρχοντά του από τη μια χώρα στην άλλη.

Πήρε όλα τα μπισκότα μαζί του…Πρόκειται για ένα επιβάτη που δεν μπορούσε να αντισταθεί στην γεύση των μπισκότων του λίαρ τζετ. Όταν ανακάλυψε ότι αυτά δεν είναι διαθέσιμα στην χώρα του, ζήτησε από την NetJets να φορτώσει πολλά κουτιά για το σπίτι του.

Τέσσερα αεροσκάφη της NetJets, που μετέφεραν 36 μέλη μίας οικογένειας στην Disneyland στο Ορλάντο, μεταμόρφωσαν το εσωτερικό τους -κατόπιν αιτήματος της οικογένειας- σε εμπειρία Disney, για το…απόλυτο ταξίδι των παιδιών τους.

tourismtoday.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ