ΑΝΔ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ: ΠΕΡΑΣΕ Η ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΓΥΡΟΛΟΓΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

Ηχηρή είναι η παρέμβαση του προέδρου της ΔΗΜΤΟ Τυρνάβου της ΝΔ Ανδρέας Γιαννόπουλος στη διαμάχη που ξέσπασε με τις καταγγελίες του Αργ. Μπαϊραχτάρη τις οποίες διέψευσε ο αντιπρόεδρος της οργάνωσης Χρ. Κατσαρός.

Ο κ. Γιαννόπουλος που κάνει λόγο για γυρολόγους τη πολιτικής που επιχειρούν να χρησιμοποιήσουν την παράταξη, αναφέρει τα εξής:

“Οι εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ έγιναν. Το υποδειγματικώς δημοκρατικό και πανηγυρικό κλίμα και η μεγάλη λαϊκή συμμετοχή,έδωσαν ηχηρή απάντηση στους κινδυνολόγους. Δυστυχώς το γνωστό κέντρο που οργάνωσε τη μάχη των σκαλοπατιών συνεχίζει τη γνωστή σε όλους τακτική του.

Την τακτική της φθοράς και των μεθοδευμένων  επιθέσεων ενάντια στην παράταξη ,τη ΔΗΜΤΟ και τα στελέχη της.Η ΔΗΜΤΟ ΝΔ Δήμου Τυρνάβου με νωπή και βροντερή λαϊκή εντολή δηλώνει προς όλους πως θα δώσει νικηφόρα τη μάχη των εθνικών και αυτοδιοικητικών εκλογών. Η εποχή που γυρολόγοι πολιτικάντες χρησιμοποιούσαν την παράταξη για να εξυπηρετήσουν δικές τους επιδιώξεις παρήλθε ανεπιστρεπτί.

Η συκοφαντία,η λάσπη και το ψέμα δε μας αγγίζει.Η Ν.Δ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα οδηγήσει τη χώρα σε μια νέα εποχή. Μια εποχή όπου φθαρμένα υλικά και καταδικασμένες  τακτικές δε θα έχουν θέση. Η ΔΗΜΤΟ Ν.Δ Τυρνάβου δεν απειλεί, δε διαγράφει αλλά και δεν πρόκειται να φοβηθεί τους καταδικασμένους και αποτυχημένους του χθες”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ