ΣΚΥΛΟΣ ΔΑΓΚΩΣΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Αναστάτωση προκλήθηκε σήμερα το απόγευμα στον Τύρναβο στην περιοχή του 1ου δημοτικού σχολείου όταν ένα μεγαλόσωμο σκυλί επιτέθηκε σε παιδί που έκανε ποδήλατο, το έριξε κάτω και το τραυμάτισε με τα δόντια του, ενώ όπως λέει η μητέρα του τα χειρότερα αποφεύχθηκαν μετά από την παρέμβαση μεγαλύτερων παιδιών

που ήταν στο σημείο.

Η μητέρα του μικρού αγοριού απευθύνθηκε στην αστυνομία και δήλωσε το συμβάν ενώ όπως τονίζει ενημερώθηκε ο δήμος που θα έλθει αύριο το πρωί να πάρει το σκυλί και να το στείλει για παρακολούθηση σε κτηνίατρο.

Το παιδάκι μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Τυρνάβου όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και του χορηγήθηκε αντιβιοτική αγωγή. Αν και είναι καλά στην υγεία του είναι τρομοκρατημένο από την επίθεση που δέχθηκε.

Εν τω μεταξύ αίσθηση προκαλεί η καταγγελία της μητέρας ότι το σκυλί το τάιζε συγκεκριμένη κυρία που το κρατούσε και στην αυλή της σε ένα καθεστώς δεσποζόμενου – αδέσποτου, η οποία όμως μετά την επίθεση αρνήθηκε οποιαδήποτε σχέση με το σκυλί, το οποίο στη γειτονιά πολλοί γνώριζαν ότι ήταν επιθετικό.

Η μητέρα του παιδιού ζητά την άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος των αδέσποτων στην περιοχή, μέσα από την ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας αλλά και την ενεργοποίηση δήμου και ζωόφιλων.

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ