ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ Γ. ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΑ Γ. ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

Στα δικαστήρια μετά τις μηνύσεις που υπεβλήθησαν και από τις δυο πλευρές, φαίνεται ότι θα λυθεί η υπόθεση με πρωταγωνιστή τον διευθύνοντα σύμβουλο της εφημερίδας «Ελευθερία» της Λάρισας και τον γιο της ιδιοκτήτριας του εντύπου, πρώην ευρωβουλευτή Γιώργο Δημητρακόπουλο. 

Το τελευταίο περιστατικό που είχε σαν συνέπεια την υποβολή μηνύσεων ξεκίνησε όταν ο Γιώργος Μιχαλόπουλος, εμπόδισε τον πρώην ευρωβουλευτή να επισκεφθεί την ηλικιωμένη μητέρα του, Δανάη Δημητρακοπούλου, στο σπίτι της στη Λάρισα.

Στην τοπική κοινωνία συζητείται έντονα, μάλιστα, το γεγονός, ότι εδώ και πολύ καιρό η κυρία Δημητρακοπούλου δεν έχει εμφανιστεί στο γραφείο της ούτε σε εκδηλώσεις της πόλης όπως συνήθιζε παλαιότερα.

Ο κ. Μιχαλόπουλος, αφού εμπόδισε τον κ. Δημητρακόπουλο να μπει στο σπίτι της μητέρας του, υπέβαλλε εναντίον του μήνυση για διατάραξη οικιακής ειρήνης. Ο κ. Δημητρακόπουλος ανταπάντησε καταθέτοντας και εκείνος, με τη σειρά του, μήνυση κατά του κ. Μιχαλόπουλου.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ο κ. Δημητρακόπουλος στη μήνυση αναφέρει ότι την Παρασκευή 17.08.2018 θέλησε να επισκεφθεί την ηλικιωμένη μητέρα του στο σπίτι της στη Λάρισα  διότι  παρά τις προσπάθειες του το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε σταθεί αδύνατον να επικοινωνήσει μαζί της. Φθάνοντας εκεί, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στη μήνυση, βρήκε την εξωτερική πόρτα της αυλής κλειδωμένη με λουκέτο, ενώ την πρόσβαση  του  στο διαμέρισμα της  μητέρας εμπόδισε υπάλληλος εταιρείας Security ο οποίος ενημέρωσε τον κ. Μιχαλόπουλο για την άφιξη  του κ. Δημητρακόπουλου.

Στη μήνυση αναφέρεται ακόμη ότι ο  κ. Μιχαλόπουλος ήρθε επί τόπου και  απαγόρεψε την είσοδο του  πρώην ευρωβουλευτή  στο σπίτι της μητέρας του παρά το γεγονός ότι δεν έχει καμία αρμοδιότητα να ρυθμίζει τις οικογενειακές τους σχέσεις και υποθέσεις.

Σημειώνεται ακόμη ότι ο ίδιος ο κ. Μιχαλόπουλος και ο υπάλληλος της εταιρείας Security εισήλθαν στο διαμέρισμα της μητέρας του, ανοίγοντας την πόρτα με κλειδιά που είχαν στην κατοχή τους, χωρίς να κτυπήσουν το  κουδούνι και άρα, κατά τον κ. Δημητρακόπουλο, υπάρχει σχέδιο παρεμπόδισης της προσωπικής επαφής με την μητέρα του.

Ο κ. Δημητρακόπουλος στη μήνυσή του εκφράζει την ανησυχία του και το φόβο του για τις συνέπειες που μπορούν να έχουν στην υγεία και στην ασφάλεια της μητέρας του τα όσα διαδραματίζονται. Φόβοι και ανησυχίες που επιτάθηκαν, καθώς όπως σημειώνει ο κ. Δημητρακόπουλος, όταν πήγε στο σπίτι της, η μητέρα του δεν εμφανίστηκε, ενώ δεν άκουσε ούτε καν τη φωνή της.

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες πληροφορίες ο κ. Δημητρακόπουλος  διερωτάται αν με όλα αυτά η μητέρα του μπορεί να ρυθμίζει η ίδια τις προσωπικές της υποθέσεις ή παρεμβαίνουν τρίτοι με  ίδια συμφέροντα, χωρίς  όμως να κατονομάζει κάποιον η κάποιους.

Τέλος σύμφωνα με πληροφορίες την υπόθεση του κ. Δημητρακόπουλου αναλαμβάνει ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας .

iefimerida.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ