ΣΧΕΔΟΝ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σε προεκλογική τροχιά είναι εδώ και καιρό το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης που αν και δεν έχει ξεκινήσει ακόμη τις διαδικασίες για τη συγκρότηση των ψηφοδελτίων δείχνει ότι αυτό θα γίνει πολύ σύντομα με κάποιους να πιστεύουν ότι ο πρόεδρος Κυρ. Μητσοτάξης θα θέσει επίσημα τη ΝΔ σε προεκλογική τροχιά στη ΔΕΘ.

Αν και δεν ξεκίνησαν ακόμη οι διαδικασίες πολλά είναι εκείνα τα στελέχη που θεωρείται βέβαιο ότι θα στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια με κάποιους να υποστηρίζουν ότι στο νομό Λάρισας το ψηφοδέλτιο είναι σχεδόν έτοιμο.

Βάσει ασφαλών πληροφοριών θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι πέραν των τριών βουλευτών Μ. Χαρακόπουλου, Χρ. Κέλλα και Γ. Κατσιαντώνη, εξασφαλισμένη θέση έχουν οι πολιτευτές Στ. Μπίζιου και Γ. Αδαμούλης, αλλά και ο πρώην δήμαρχος Κ. Τζανακούλης αν αποφασίσει να ασχοληθεί εκ νέου ενεργά.

Για τις υπόλοιπες θέσεις της ενδεκάδας ακούγονται τα ονόματα της Τυρναβίτισσας νομικού και μέλους του μητρώου νέων στελεχών του κόμματος Αθηνάς Σιαφαρίκα, του προερχόμενου από το Ποτάμι Γιώργου Καραβάνα, των επίσης πολιτευτών Απόστολου Παπαπαρίση και Ελένης Αξιόγλου, του προέδρου του ΣΘΕΒ Αχ. Νταβέλη, του προέδρου της ΝΟΔΕ Χρ. Καπετάνου, ενώ με δεδομένο ότι θα πρέπει να υπάρχουν συνολικά 4 γυναίκες στο ψηφοδέλτιο το κόμμα βρίσκεται σε αναζήτηση γυναικείας υποψηφιότητας αφού η νομικός και πολιτευτής Μαριάνθη Παπαδοπούλου δεν έχει ανοίξει ακόμη τα χαρτιά της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ