ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ…

Με την έναρξη του πρωταθλήματος να μετρά μόλις 5 μέρες για τη σέντρα της 25ης Αυγούστου, ξεκίνησαν και τα περίφημα ειδικά στοιχήματα των ξένων εταιρειών για τον πρωταθλητή, με την ΑΕΛ να φιγουράρει στη 13η θέση για κατάκτηση του πρωταθλήματος!!!

Σύμφωνα με τις αποδόσεις πρώτο φαβορί εμφανίζεται ο ΠΑΟΚ με απόδοση που έχει οριστεί στο 1.80, ενώ στη δεύτερη θέση ακολουθεί η περσινή πρωταθλήτρια ΑΕΚ με την τιμή της να έχει καθοριστεί στο 3.75 και τρίτος έρχεται ο Ολυμπιακός με απόδοση 4.00.

Όσο για την ΑΕΛ, σύμφωνα με τις αποδόσεις που έβγαλαν ξένες στοιχηματικές εταιρίες για το διαδικτυακό «Πάμε Στοίχημα», βρίσκεται στην 13η θέση για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, με απόδοση 2.000. Κάτι που σε απλά ελληνικά σημαίνει πως οι «βυσσινί» λογίζονται στα φαβορί για υποβιβασμό!

Τώρα αν κάτι μας κάνει να νοιώθουμε… καλύτερα είναι πως υπάρχουν και χειρότερα, αφού ακόμη πιο κάτω φιγουράρουν Λαμία, Λεβαδειακός και Απόλλωνας Σμύρνης με απόδοση 4.000.

Η πρώτη αντίδραση πάντως προέκυψε από το μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΕΛ Α. Κούγια, που με παρέμβασή του στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ κάλεσε τους παίκτες του στοιχήματος όχι απλά να αγνοήσουν τις αποδόσεις που αφορούν στην ΑΕΛ αλλά και να ποντάρουν σε έξοδό της στην Ευρώπη!

Από το στόμα του…

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ