ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ: ΑΛΥΣΟΔΕΣΑΝ ΑΝΗΛΙΚΟ ΣΕ ΚΟΛΩΝΑ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ

Ένα σοκαριστικό περιστατικό κλήθηκε προχθές το βράδυ (20-08-2018) να αντιμετωπίσει η Πυροσβεστική Υπηρεσία. Οι πυροσβέστες κλήθηκαν για απεγκλωβισμό ενός ανήλικου αγοριού ηλικίας μόλις 16 ετών, το οποίο ήταν αλυσοδεμένο χειροπόδαρα σε κολώνα φωτισμού!

Το περιστατικό σημειώθηκε στο λιμανάκι του Αγίου Κωνσταντίνου στο Βόλο γύρω στις 11.15 το βράδυ σε ώρα δηλαδή με αρκετό κόσμο στο σημείο. Όλα τα γύρω καταστήματα από τον Άγιο Κωνσταντίνο ήταν γεμάτα από κόσμο, ενώ πολλοί Βολιώτες έκαναν τη βραδινή τους βόλτα όταν αναστατωμένοι διαπίστωναν ότι ο νεαρός δεν μπορούσε να ελευθερωθεί και παρέμενε εκεί ανήμπορος.

Κάποιοι από τους περαστικούς δεν έμειναν απαθείς και ειδοποίησαν την πυροσβεστική. Είναι χαρακτηριστικό πως οι τελευταίοι για να κόψουν την αλυσίδα και να απελευθερώσουν τον νεαρό, χρειάστηκε να χρησιμοποιήσουν ειδική ψαλίδα. Ακόμα παραμένει άγνωστο, το πως βρέθηκε δεμένος ο ανήλικος στην κολώνα.

Σύμφωνα πάντως με τις πρώτες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες από την Αστυνομία, ο ανήλικος βρέθηκε αλυσοδεμένος στο πλαίσιο παιχνιδιού με φίλους του οι οποίοι όταν είδαν ότι δεν μπορούν να τον λύσουν έσπευσαν να εξαφανιστούν. Αξίζει να σημειωθεί ότι στον τόπο του συμβάντος βρέθηκε και ο πατέρας του παιδιού ο οποίος ζήτησε να μη δοθεί συνέχεια στο περιστατικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ