ΠΟΓΚΡΟΜ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΓΙΑΣ!

Ως έγκλημα τεραστίων διαστάσεων περιγράφουν μέλη του Φιλοζωικού Σωματείου Δήμου Αγιάς «Ζωή» τα όσα απίστευτα καταγράφονται το τελευταίο 20ήμερο στο δήμο, όπου πάνω από 40 αδέσποτα σκυλιά βρήκαν τραγικό θάνατο δηλητηριασμένα από φόλες.

Σύμφωνα με τα μέλη του σωματείου πρόκειται για ζωάκια άκρως κοινωνικά, στειρωμένα, αποπαρασιτωμένα και πλήρως εμβολιασμένα, ενώ τα ζώα φρόντιζαν εθελοντές του σωματείου με προσωπικό κόπο, κόστος και πολύ αγάπη.

Την ίδια ώρα φιλόζωοι της περιοχής που επικοινωνούν με το σωματείο δεν κρύβουν την έκδηλη ανησυχία τους καθώς όπως αναφέρουν τουλάχιστον άλλα 10-15 σκυλιά που φροντίζονταν από τους ίδιους έχουν εξαφανισθεί μυστηριωδώς από τους χώρους όπου κινούνταν, χωρίς μέχρι τώρα να έχουν εντοπισθεί.

Αξίζει να σημειωθεί πως ήδη το σωματείο έχει καταθέσει μηνύσεις στο Α.Τ Αγιάς, ενώ για το θέμα που έχει θορυβήσει την τοπική κοινωνία έχει ενημερωθεί και η Εισαγγελία Λάρισας.

Επισημαίνοντας πως πρέπει να ληφθούν δραστικά μέτρα για τον εντοπισμό των δραστών των αποτρόπαιων πράξεων τα μέλη του σωματείου, υπογραμμίζοντας πως την υπόθεση έχει αναλάβει η Εισαγγελική Αρχή Λάρισας, απευθύνουν έκκληση προς όποιον γνωρίζει κάτι να έρθει σε επαφή μαζί τους ή να απευθυνθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα στο τηλέφωνο 2410 532179 και στην Αστυνομία Αγιάς στο τηλέφωνο 24940 22300.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ