Ο ΑΡΓ. ΜΠΑΪΡΑΧΤΑΡΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟΝ Θ. ΝΑΣΙΚΑ

Τις ευχαριστίες του προς τον πρώην δήμαρχο Τυρνάβου Θανάση Νασίκα για τη στήριξη που του παρείχε με τις δηλώσεις του στο paidis.com στη διαμάχη του με τον αντιπρόεδρο της ΔΗΜΤΟ Τυρνάβου της ΝΔ Χρ. Κατσαρό εκφράζει με σημερινή του δήλωση ο προσωρινός πρόεδρος του νέου κτηνοτροφικού συλλόγου Αρ. Μπαϊραχτάρης.

Στη δήλωσή του ο κ. Μπαϊραχτάρης αναφέρει:

“Νιώθω την υποχρέωση να ευχαριστήσω δημόσια τον πρώην δήμαρχο Τυρνάβου κ. Θανάση Νασίκα για τα καλά του λόγια και την υποστήριξη που μου δίνει κατά την αντιπαράθεσή μου με τον κ. Χριστόφορο Κατσαρό. Ανταποδίδω τα ευγενικά του αισθήματα και επισημαίνω ότι η υποστήριξη Νασίκα με συγκινεί και σημαίνει πολλά για μένα καθώς προέρχεται από έναν άνθρωπο με τη συνδικαλιστική και πολιτική εμπειρία του Θανάση.

Με την ευκαιρία αυτή θέλω μάλιστα να βεβαιώσω για ακόμα μια φορά τους κτηνοτρόφους του Τυρνάβου ότι δεν θα καμφθώ από καμία απειλή και πάντα θα αγωνίζομαι για το καλό και την πρόοδο των οικογενειών μας.Τους ευχαριστώ επίσης θερμά για την πρόσφατη υποστήριξη και εμπιστοσύνη που και αυτοί εξέφρασαν δημόσια προς το πρόσωπό μου.Η χειρονομία τους ήταν για μένα ιδιαιτέρως τιμητική και θα μου μείνει αξέχαστη”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ