ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΟ «ΔΙΠΛΟ» ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ Η ΑΕΛ (ΕΡΤ 21.30)

Δείτε τους «20» που επέλεξε ο Σ. Αντωνίου

Παρά τις αντιδράσεις που προκάλεσε και στις τάξεις των «βυσσινί» η απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. να υποβιβασθούν τρείς ομάδες της SL και η τέταρτη από το τέλος να δίνει αγώνα μπαράζ με την δεύτερη ομάδα της FL για την παραμονή στην πρώτη κατηγορία η ΑΕΛ θα δώσει κανονικά το παρών

στη Σαββατιάτικη σέντρα της Ριζούπολης απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης (21.30, ΕΡΤ).

Επιδιώκοντας μια καλή εκκίνηση και το πρώτο «διπλό» η ΑΕΛ αναχώρησε με τις γνωστές απουσίες των Ζίζιτς και Κιάσσου που ταλαιπωρούνται από σοβαρούς τραυματισμούς, ενώ ενισχύοντας τα σενάρια που μιλούν για αποχώρησή του από την ομάδα ο Σκοπιανός Μ. Πέτροβικ δεν περιλαμβάνεται στην 20μελή αποστολή χωρίς ωστόσο να υπάρχει επίσημη ενημέρωση από την πλευρά της ΠΑΕ για το όλο θέμα.

Ο τεχνικός της ΑΕΛ Σ. Αντωνίου επέλεξε τους εξής ποδοσφαιριστές: Κρίστινσον, Γκέκα, Καρανίκα, Μόρα, Γκόλια, Γρομητσάρη, Γκόικοβιτς, Χούμπτσεφ, Φατιόν, Μπάλλα, Μιλοσάβλιεβιτς, Πίτι, Ντέλετιτς, Νούνιτς, Χοτζάλι, Σαχίτι, Μορσύ, Φρίουι, Κούνιτς και Νούσιο.

Ο ΡΕΦΕΡΙ

Ο 33χρονος ρέφερι Στάθης Γκορτσίλας του Συνδέσμου Μακεδονίας κλήθηκε να διαιτητεύσει την εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο «Γιώργος Καμάρας». Βοηθοί του ο Βασίλης Νικολακάκης από τον σύνδεσμο Ηρακλείου και ο Μιχάλης Παπαδάκης επίσης από το Ηράκλειο. Τέταρτος θα είναι ο Άγγελος Ευαγγέλου από την Ένωση Αθηνών, ενώ παρατηρητής ορίστηκε ο Γιώργος Μπίκας από την Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ