ΜΕ ΤΟΝ Δ. ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΣΠΕΘ

Αντιπροσωπεία του Προεδρείου της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας (ΕΣΠΕΘ), πραγματοποίησε συνάντηση με τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων κ. Δημήτρη Δεληγιάννη.

Κατά την συνάντηση ενημερώθηκε ο κ. Αντιδήμαρχος για τις δράσεις της ΕΣΠΕΘ  αλλά και γενικά για τα ισχύοντα στη συλλογική έκφραση των Ενόπλων Δυνάμεων. Με τη σειρά μας ενημερωθήκαμε για  σημαντικά έργα κοινωνικής ωφέλειας που εκπονούνται, υλοποιούνται ή  προγραμματίζονται για το άμεσο μέλλον από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, με σκοπό να κάνουν τη ζωή των πολιτών της Λάρισας καλύτερη και ποιοτικότερη.

Πραγματοποιήθηκε  ανταλλαγή απόψεων για ζητήματα που απασχολούν το σωματείο μας και προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι στρατιωτικοί σήμερα και συζητήθηκαν προοπτικές μεταξύ μας συνεργασίας.

Η ΕΣΠΕΘ ευχαριστεί τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής κ. Δημήτρη Δεληγιάννη για τη θερμή κι εγκάρδια φιλοξενία  και  ατενίζει με αισιοδοξία τη συνεργασία μας προς όφελος εκατέρωθεν.

Στην συνάντηση παρέστησαν από πλευράς ΕΣΠΕΘ ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Κωνσταντίνος Παπαδούλης, ο αντιπρόεδρος κ. Θεόδωρος Τόπας, ο Γεν. Γραμματέας κ. Χρήστος Καρανάσιος και  ο Αναπλ. Γεν. Γραμματέας  κ. Λεωνίδας Κολονιώτης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ