ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ Η ΑΕΛ ΜΕ ΗΓΕΤΗ ΤΟΝ ΠΙΤΙ

Αν και δεν έθελξε με την απόδοσή της η ΑΕΛ, ωστόσο διαβασμένοι οι παίκτες του Σ. Αντωνίου όχι απλά καθάρισαν μάλλον εύκολα το «τρίποντο» σπάζοντας και την παράδοση που τους ήθελε να αποχωρούν χωρίς νίκη από τη Ριζούπολη αλλά με τη νίκη τους φαίνεται να οδηγούν στην έξοδο και τον προπονητή των γηπεδούχων

που προβλημάτισε με τις επιλογές του.

Ο τραυματισμός του Β. Μόρα, που τον θέτει εκτός πλάνων για ένα μήνα σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, δεν έδειξε να επηρεάζει τα μετόπισθεν της ΑΕΛ που βρήκαν απαντήσεις στην ανορθόδοξη και φλύαρη πίεση των γηπεδούχων, ενώ το πανέμορφο γκολ και η εν γένει παρουσία του Ντέλετις τον περιλαμβάνουν στη λίστα με τους διακριθέντες, στην κορυφή της οποίας ας μας επιτραπεί να τοποθετήσουμε τον 37χρονο Πίτι.

Τεχνίτης, με καλά στημένα και σουτ φαρμάκι δεν δίστασε στις καθυστερήσεις να φύγει σφαίρα προλαβαίνοντας το Στάθη παρά τα 37 του χρόνια, ενώ θα ήταν άδικο να μην σταθούμε και στην άχαρη δουλειά του Κούνιτς που παίζοντας με πλάτη άνοιξε ουκ ολίγες φορές διαδρόμους στους συμπαίκτες του «σπάζοντας» τη μπάλα. Άχαρος μα ουσιαστικός ο ρόλος του, μένει να τον δούμε και να σκοράρει.

Συμπερασματικά αποστολή εξετελέσθη και δίκαιο το χειροκρότημα που απέσπασαν οι «βυσσινί» από τους ελάχιστους οπαδούς της ομάδας που βρέθηκαν στο «Γ. Καμάρας», με τις άδειες εξέδρες να απογοητεύουν παραπέμποντας σε αγώνα προπόνησης και όχι σε πρεμιέρα της Λίγκας!

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ