ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ, ΚΙΛΕΛΕΡ ΚΑΙ ΤΕΜΠΩΝ

Τις δικές τους ευχές προς τους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων δίνουν με δηλώσεις τους οι δήμαρχοι Ελασσόνας Ν. Ευαγγέλου, Κιλελέρ Θ. Νασιακόπουλος και Τεμπών Κ. Κολλάτος. Πιο συγκεκριμένα αναφέρουν τα εξής:

Ο δήμαρχος Ελασσόνας

Σήμερα, ημέρα ευτυχίας για χιλιάδες σπίτια, θα ήθελα να συγχαρώ όλα τα παιδιά που είδαν τους κόπους και τις θυσίες τους να επιβραβεύονται και να ετοιμάζονται να ζήσουν τα πιο όμορφα χρόνια της ζωής τους.

Το ταξίδι της γνώσης ξεπερνάει κατά πολύ την απλή διαδικασία του Πανεπιστημίου. Τώρα όμως τους δίνεται η αφορμή για να διαβάσουν, να έρθουν σε επαφή με σπουδαίους ανθρώπους, να ζήσουν μοναδικές εμπειρίες και στιγμές.

Τους εύχομαι ολόψυχα να τα καταφέρουν και να θέσουν τις βάσεις για μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία. Συμμερίζομαι την περηφάνια και τη χαρά των γονιών τους και τους εκφράζω τα συγχαρητήρια μου.

Για όλα εκείνα τα παιδιά που δεν τα κατάφεραν, να ξέρουν πως η ζωή έχει πολλές στροφές. Το μόνο που χρειάζεται να θυμούνται είναι πως το τιμόνι της ζωής ο καθένας το κρατάει στα χέρια του.

Καλές σπουδές σε όλους!

Ο Δήμαρχος Τεμπών 

Αγαπητά μας παιδιά.

Μια δύσκολη και επίπονη προσπάθεια για εσάς έφτασε στο τέλος της.

Ο αγώνας και οι κόποι όλων αυτών των χρόνων σήμερα επιβραβεύονται με τον καλύτερο τρόπο.

Θα ήθελα να δώσω, στον καθένα και την καθεμία ξεχωριστά, τα θερμά μου συγχαρητήρια για την εισαγωγή σας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Οι πρωταγωνιστές είστε εσείς, όλα τα παιδιά που έχετε προσπαθήσει με όλες σας τις δυνάμεις και έχετε κατακτήσει τους στόχους σας στην ζωή σας .

Τα συγχαρητήρια αξίζουν και στους γονείς σας,στους εκπαιδευτικούς σας ,που στάθηκαν και ηταν δίπλα σας όλο αυτό το διάστημα , μοιράστηκαν τις αγωνίες σας και στήριξαν τα όνειρά σας,ακόμη ενα μεγάλο μπράβο και στα παιδιά που προσπάθησαν αλλά δεν τα κατάφεραν.

Η ζωή μας δίνει την ευκαιρία να συνεχίσουμε  για πολλές μάχες.

Καλή σταδιοδρομία και καλή τύχη σε όλους.

Ο δήμαρχος Κιλελέρ

Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των βάσεων εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευσης  συγχαίρω από καρδιάς τους επιτυχόντες των Πανελληνίων Εισαγωγικών Εξετάσεων ιδιαίτερα όσες και όσοι προέρχονται από το Δήμο Κιλελέρ.

Εύχομαι τα κορίτσια και τα αγόρια κατά τη διάρκεια των σπουδών τους να έχουν δημιουργική πορεία  και όταν αποφοιτήσουν, ολοκληρωμένοι επιστήμονες, να είναι χρήσιμοι στον τόπο τους. Οι εργατικότητα τους και το μεράκι που επέδειξαν μας κάνει όλους υπερήφανους.

Συγχαίρω επίσης τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς που στάθηκαν αρωγοί δίπλα στα παιδιά και τους βοήθησαν στην επιτυχή ολοκλήρωση της προσπάθειάς τους.

Όσα παιδιά δεν κατάφεραν να εισαχθούν σε κάποιο ΑΕΙ ή ΤΕΙ ας γνωρίζουν ότι οι ευκαιρίες είναι μπροστά τους. Να τις διεκδικήσουν με θέληση και αποφασιστικότητα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ