ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ

Συγχαρητήριο μήνυμα το οποίο συνοδεύεται με ευχές για μια καλή φοιτητική ζωή και για μια πετυχημένη σταδιοδρομία εξέδωσε ο δήμαρχος Τυρνάβου Παναγιώτης Σαρχώσης. Στο μήνυμά του αναφέρει:

“Θέλω μέσα από τα βάθη τη καρδιάς μου να συγχαρώ όλα τα παιδιά που είδαν τους κόπους και τις θυσίες τους να πιάνουν τόπο πετυχαίνοντας την εισαγωγή τους στις σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Τους εύχομαι να έχουν μία φοιτητική ζωή γεμάτη ουσιαστικές εμπειρίες και να πετύχουν όσο γίνεται καλύτερα τους στόχους τους που είναι στόχοι και επιλογές ζωής.

Θέλω να πιστεύω ότι όλοι και ο καθένας ξεχωριστά θα κάνουν το καλύτερο πάνω από όλα για τους ίδιους και τις οικογένειές τους.

Επίσης θέλω να συγχαρώ τους γονείς όλων των παιδιών που στάθηκαν δίπλα τους τα δύσκολα χρόνια της προετοιμασίας για τις πανελλαδικές αλλά και τους εκπαιδευτικούς που τους έδωσαν τα εφόδια που ήταν απαραίτητα για την επιτυχία τους.

Επειδή όμως κάποια παιδιά δεν μπόρεσαν για διαφορετικούς λόγους το καθένα να πετύχουν τους στόχους τους, θέλω να επισημάνω ότι η ζωή δεν σταματά σε μια άτυχη στιγμή. Θα πρέπει αυτή η ατυχία να γίνει για όλους εφαλτήριο μελλοντικών επιτυχιών στο δρόμο που θα διαλέξει ο καθένας.

Για μια ακόμη φορά συγχαρητήρια”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ