ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ ΡΟΝΤΟΥΛΗ

Μήνυμα προς τους επιτυχόντες των πανελλαδικών έστειλε ο επικεφαλής της Δράσης Πολιτών Στ. Ροντούλης σημειώνοντας τα εξής:

“Ως πατέρας και ως επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Δράση Πολιτών” νιώθω την ανάγκη να συγχαρώ δημοσίως τους μαθητές που με την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας κατάφεραν να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα.

Όσοι , όμως , δεν κατόρθωσαν το επιθυμητό γι αυτούς αποτέλεσμα , ας έχουν υπόψη τρία πράγματα :πρώτον καμία προσπάθεια δεν πάει χαμένη , δεύτερον η όποια αποτυχία μπορεί να έχει πρόσκαιρο χαρακτήρα και τρίτον ίσως το μέλλον τους να βρίσκεται σε άλλες επιλογές που μπορούν να ανιχνεύσουν στη διάρκεια της ζωής τους.

Επίσης , πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και στους γονείς , όπως και στους εκπαιδευτικούς, που στο μέτρο των δυνατοτήτων τους συνέδραμαν και αυτοί στην επιτυχία των παιδιών.

Τέλος , ας μου επιτραπεί , να συγχαρώ και την δική μου “τρίδυμη ομάδα” (δύο γιους και μία κόρη ) για την εισαγωγή τους στο Πανεπιστήμιο.Ο Θεός να τους δίνει υγεία και ορθοφροσύνη , όπως και σε όλα τα άλλα παιδιά , που κάνουν τώρα ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή τους”.

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ