ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΓΙΑ ΤΑ “ΔΕΛΦΙΝΙΑ” ΚΑΙ ΤΟΥΣ “ΑΠΙΘΑΝΟΥΣ”

Οι εμπειρίες στην «Κατασκήνωση στην Πόλη» του δήμου Λαρισαίων δεν σταματούν! Τα «Δελφίνια» του Αγ. Κωνσταντίνου και «Οι Απίθανοι» του Ιπποκράτη αυτή τη φορά είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής, όπου εκπαιδεύτηκαν στα σήματα και δοκίμασαν τις οδηγικές τους ικανότητες

στα αυτοκίνητα του πάρκου!

Οι μικροί κατασκηνωτές με τη βοήθεια της καθηγήτριας Φυσικής Αγωγής και προπονήτριας ποδηλασίας κ. Ευαγγέλου, ήρθαν σε επαφή με βασικούς κανόνες οδικής κυκλοφορίας και ευαισθητοποιήθηκαν όσον αφορά το ζήτημα  της οδικής ασφάλειας. Στη συνέχεια με πολλή χαρά και ενθουσιασμό οδήγησαν και οι ίδιοι μικρά οχήματα στο ειδικά διαμορφωμένο Πάρκο σύμφωνα με τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Τα παιδιά υποσχέθηκαν ότι θα είναι υπεύθυνα και προσεχτικά κατά τις μετακινήσεις τους είτε ως πεζοί είτε ως οδηγοί αργότερα και αποχαιρέτισαν το πάρκο αποκομίζοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Η τρίτη περίοδος του προγράμματος «Κατασκήνωση στην Πόλη» ολοκληρώνεται στις 5 Σεπτέμβρη 2018.  Για πληροφορίες στο τηλέφωνο 2410 680205, καθημερινά από τις 8:00 έως τις 15:00,  κα. Βάγια Νάτσιου στην Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ