ΣΕ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΔΕΘ Η ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΤΩΝ ΜΠΛΟΚΩΝ

σε πετρέλαιο και ρεύμα οδηγούν τους αγρότες στην απόγνωση και στην ανεργία.

Οι αγρότες θα βρίσκονται στα συλλαλητήρια που διοργανώνονται με αφορμή τα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης και απευθύνουν κάλεσμα για συμμετοχή στο συλλαλητήριο που διοργανώνει το ΠΑΜΕ το Σάββατο, 8 Σεπτεμβρίου στις 18:00 στην πλατεία Αριστοτέλους.

«Δεν ζητάμε ελεημοσύνη. Ζητάμε την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων μας. Δεν βγήκαμε τώρα στους δρόμους βρισκόμαστε καιρό. Παλεύουμε για μας και τα παιδιά μας. Να παράγουμε αγνά και φτηνά προϊόντα», τόνισαν.

Τέλος σχολιάζοντας την ανάληψη του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης από το νέο υπουργό Σταύρο Αραχωβίτη, είπαν ότι θα περιμένουν να δουν τις προθέσεις του και θα κρίνουν ανάλογα.

Στην συνέντευξη τύπου συμμετείχαν ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Λαγκαδά, ο Αγροτικός Σύλλογος Νάουσας «ΜΑΡΙΝΟΣ ΑΝΤΥΠΑΣ», ο Σύλλογος Αγροτών Βέροιας, Ο Αγροτικός Σύλλογος Κατερίνης «ΔΗΜΗΤΡΑ», ο Κτηνοτροφικός Σύλλογος Κατερίνης «Ο ΑΓΙΟΣ ΜΟΔΕΣΤΟΣ», ο Αγροτικός Σύλλογος Γυψοχωρίου «Η ΕΝΟΤΗΤΑ», ο Αγροτικός Σύλλογος Αμυνταίου, ο πρόεδρος της ΕΟΑΣΝΛ Ρίζος Μαρούδας και εκπρόσωποι από τις υπόλοιπες Αγροτικές Ομοσπονδίες της Θεσσαλίας,  που συσπειρώνονται στην Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων.

wepost.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ