Η ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΡΙΘΕΙ ΑΚΟΜΑ

Το Συμβούλιο περιοχής Θεσσαλίας  της ΚΝΕ για την ανακοίνωση των βάσεων σε ΑΕΙ-ΤΕΙ   

Το Συμβούλιο Περιοχής Θεσσαλίας της Κομμουνιστικής Νεολαίας  Ελλάδας συγχαίρει όλους τους νέους και τις νέες που έδωσαν τη μάχη των πανελλαδικών εξετάσεων ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα.

Όλοι οι νέοι και οι νέες που τώρα αφήνουν το σχολείο έχουν πολλούς λόγους να κάνουν δική τους την υπόθεση του αγώνα για να ζήσει η νέα γένια με σύγχρονα δικαιώματα που αντιστοιχούν στις τεράστιες δυνατότητες της εποχής μας.

Να διαλέξουν το μοναδικό ελπιδοφόρο δρόμο του συλλογικού αγώνα και της οργάνωσης κόντρα στις Σειρήνες του “ατομισμού” και της “μοιρολατρίας”.

Η μάχη για την κατάκτηση της ζωής που αξίζει στη νέα γενιά δεν έχει κριθεί ακόμα.

Το ψηφιδωτό της “νέας εποχής” που διαφημίζει η κυβέρνηση το συνθέτουν παλιές και νέες απαιτήσεις των εκμεταλλευτών, παλιά και νέα -ήδη προψηφισμένα- αντιλαϊκά μέτρα που οδηγούν στην επιδείνωση των όρων μόρφωσης, δουλειάς και ζωής της νεολαίας.

“Νέα εποχή” για τη νεολαία μέσα στο παλιό σύστημα της εκμετάλλευσης και των πολέμων δεν μπορεί να υπάρχει. Το νέο και το καινοτόμο βρίσκεται στο δρόμο της ανατροπής, μαζί με το ΚΚΕ για τη ζωή που μας αξίζει!

Το Συμβούλιο Περιοχής Θεσσαλίας της ΚΝΕ Σας καλεί να πάρετε μαζικά μέρος  στις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ 100 Χρόνια ΚΚΕ – 50 Χρόνια ΚΝΕ που θα πραγματοποιηθούν σε όλες τις πρωτεύουσες των Νομών  τις Θεσσαλίας το πρώτο 15νθημερο του Σεπτεμβρίου, για να γνωρίσετε τις θέσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ