ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΦΑΓΕΙΑ ΖΗΤΑ Ο ΑΣΤ. ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ

Η πρόταση του επικεφαλής της Δράσης Πολιτών με αφορμή την τελευταία απόφαση του δ.σ. δήμου Τυρνάβου
Στο τελευταίο  Δημοτικό  Συμβούλιο (28/8/2018 ) έλαβε χώρα ένα “έγκλημα” εις βάρος των δημοτών του Τυρνάβου. Μετά από εισήγηση του κ. Σαρχώση, αποφασίστηκε η λύση- εκκαθάριση της επιχείρησης των Σφαγείων και η ενσωμάτωσή τους στον Δήμο Τυρνάβου.

Αυτό , με απλά λόγια , σημαίνει ότι ο Δήμος Τυρνάβου , δηλαδή οι δημότες , θα αναλάβουν στο εξής  τα λειτουργικά και δανειακά βάρη της πρώην επιχείρησης των Σφαγείων , γεγονός που αναπόφευκτα θα επιβαρύνει τη συνολική οικονομική θέση του Δήμου και θα υποσκάψει τη μελλοντική οικονομική του ευστάθεια.
Γι αυτό η “Δράση Πολιτών ” καλεί τον κ. Σαρχώση σε δημόσιο διάλογο με τον κ. Ροντούλη, προκειμένου οι δημότες να ενημερωθούν για το εν εξελίξει εις βάρος τους “έγκλημα”. Αφήνουμε την επιλογή του τόπου , του χρόνου και των συντονιστών δημοσιογράφων στη διακριτική ευχέρεια του κ. Σαρχώση , μολονότι δική μας προτίμηση είναι να διεξαχθεί η διαλογική αντιπαράθεση στην κεντρική πλατεία του Τυρνάβου.
Τρέφουμε την ελπίδα ότι ο κ. Σαρχώσης δεν θα δειλιάσει και θα αποδεχθεί την δημόσια αντιπαράθεση με τον επικεφαλής της Δράσης Πολιτών. Εξάλλου η στόχευση πιστεύουμε πως θα είναι κοινή: η αδιαμεσολάβητη ενημέρωση των πολιτών , προκειμένου να αντιληφθούν στη βάση των αντιτιθέμενων επιχειρημάτων τη λογική των διαφορετικών αντιλήψεων , που έχουν  αναπτυχθεί γύρω από το θέμα της διαχείρισης του προβλήματος των Σφαγείων.
Περιμένουμε την απάντηση του κ. Σαρχώση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ