ΔΥΟ ΓΙΑΤΡΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΦΛΩΡΟΥ

Και δεύτερος γιατρός που εμπλέκεται στην υπόθεση Φλώρου δηλώνει ότι δεν έχει καμία σχέση και πως η υπογραφή του στα έγγραφα είναι πλαστή. Πρόκειται για τον Σπύρο Ζακυνθινό, διευθυντή Α’ Κλινικής Εντατικής Θεραπείας στον Ευαγγελισμό, ο οποίος φέρεται να έχει υπογράψει τη σπιρομέτρηση.

«Τόσο η εξέταση, όσο και η υπογραφή μου σε αυτήν είναι πλασματικές. Ουδέποτε είδα τον κ. Φλώρο ή κάποια από τις εξετάσεις του. Εχω στείλει έγγραφη αναφορά στη διοικήτρια του νοσοκομείου και στον ΕΦΚΑ» δηλώνει.

Πλαστογράφησαν την υπογραφή μου λέει η πνευμονολόγος

Νωρίτερα και η πνευμονολόγος που φέρεται ότι ως πανεπιστημιακή υπότροφος στον Ευαγγελισμό έχει υπογράψει την ιατρική γνωμάτευση για το σύνδρομο άπνοιας- υπόπνοιας στον 39χρονο κατάδικο Αριστείδη Φλώρο είχε δηλώσει ότι η υπογραφή της έχει πλαστογραφηθεί!  Μιλώντας από το εξωτερικό όπου πλέον εργάζεται η πνευμονολόγος, με ειδίκευση στις διαταραχές ύπνου, κυρία Καλλιρρόη Λάμπρου, υποστηρίζει πως ουδέποτε έχει συναντήσει ως ασθενή τον Αριστείδη Φλώρο και πως ουδέποτε υπέγραψε γνωμάτευση ύπνου γι’ αυτόν.

Χαρακτηρίζει πλαστή την υπογραφή της στο έγγραφο που περιέχεται στον εισηγητικό φάκελο του Αριστείδη Φλώρου προς το Κέντρο Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕΠΑ), επισημαίνοντας πως «η υπογραφή μου χρησιμοποιήθηκε καταχρηστικά για λόγο τον οποίο δεν γνωρίζω».

Προσθέτει επίσης πως έχει θιγεί η ιατρική της τιμή και πως προσβλέπει στη σύντομη αποκατάσταση της αλήθειας.

Ολόκληρη η δήλωση της κυρίας Καλλιρρόης Λάμπρου προς το protothema.gr έχει ως εξής:

«Σας γράφω από το εξωτερικό όπου έχω ξεκινήσει να εργάζομαι προσφάτως και έχω πέσει από τα σύννεφα με αυτά που έμαθα σήμερα. Κατά την τριετή μου παραμονή ως πανεπιστημιακή υπότροφος στο Εργαστήριο Μελέτης Ύπνου του Ευαγγελισμού ουδέποτε συνάντησα τον κ. Φλώρο και ουδέποτε έβαλα την υπογραφή μου σε σχετική γνωμάτευση μελέτης ύπνου. Η φερόμενη ως υπογραφή μου ήταν πλαστή και χρησιμοποιήθηκε καταχρηστικά για λόγο τον οποίο και δεν γνωρίζω. Έχει θιγεί η ιατρική μου τιμή και ελπίζω σύντομα να αποκατασταθεί η αλήθεια.

Με εκτίμηση,

Καλλιρρόη Λάμπρου».

aftodioikisi.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ