Δ. ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ: Ο ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΜΕ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Αμεση ήταν η αντίδραση του αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής δήμου Λαρισαίων Δημήτρη Δεληγιάννη στο δημοσίευμα της σελίδας για τη μητέρα με το δίχρονο παιδάκι της που έμεινε στο δρόμο, αφού αποβλήθηκε από τη δομή στην οποία φιλοξενούνταν, ξεκαθαρίζοντας ότι ο δήμος δεν την άφησε στο δρόμο.

Σύμφωνα με τον κ. Δεληγιάννη θα πρέπει να υπάρχει μεγάλη ευαισθησία και προσοχή στη διαχείριση θεμάτων που αφορούν άτομα που φιλοξενούνται σε κοινωνικές δομές, όπως το συγκεκριμένο για το οποίο ασχολούνται δύο από τις πλέον έμπειρες κοινωνικές λειτουργούς του δήμου Λαρισαίων και έχει κινητοποιηθεί όλος ο  μηχανισμός του δήμου και άλλων φορέων.

Παράλληλα διευκρινίζει ότι κανείς δεν διώχνεται από δομή του δήμου εκτός και αν υπάρχει πρόλημα ηρεμίας της δομής και ασφάλειας των φιλοξενούμενων σε αυτή θέματα για τα οποία δεν χωρά καμία έκπτωση.

Επιπλέον ξεκαθαρίζει ότι η συγκεκριμένη μητέρα και το παιδάκι έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα του δήμου για φιλοξενία σε διαμέρισμα, ενώ η ίδια  μητέρα έχει ενημερώσει την κοινωνική υπηρεσία ότι από τη Δευτέρα θα μένει σε σπίτι που νοίκιασε για το οποίο θα μεριμνήσει ο δήμος να έχει ρεύμα και νερό.

Τέλος σημειώνει ότι είχε εξασφαλιστεί η στέγη της για το σαββατοκύριακο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ