ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΑΣ ΣΤΟ 2ΟΙΕΚ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ

Μέχρι την ερχόμενη Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι σπουδαστές για μια θέση Τεχνικού Γαλακτοκομίας – Τυροκόμου να καταθέτουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση

https://diek.it.minedu.gov.gr/

Η θέση καταρτιζομένου στο 2ο Δ.Ι.Ε.Κ. Λάρισας, που εποπτεύεται από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, αφορά στο Αεξάμηνο κατάρτισης χειμερινού εξαμήνου 2018 και είναι πρόγραμμα που συνδέεται με τη Σχολή Γαλακτοκομίας της Ελασσόνας.

Σε σχετική του δήλωση, ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Ευαγγέλου αναφέρει:

Μετά από πολύ κόπο και προσπάθεια καταφέραμε να ξεκινήσουμε τα προγράμματα σπουδών που οδηγούν στην πιστοποίηση Τεχνικού Γαλακτοκομίας – Τυροκόμου, συνδέοντας άμεσα την θεωρία με την πράξη. Την κατάρτιση των σπουδαστών σε έναν τόπο που ηγείται στον τομέα του γάλακτος.

Σε συνεργασία με το 2ο Δ.Ι.Ε.Κ Λάρισας ξεκινάει φέτος το πρόγραμμα σπουδών, σε εγκαταστάσεις της Ελασσόνας, μέχρι την ολοκλήρωση του χώρου στο παλιό Καπνεργοστάσιο, εκεί όπου θα μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε τον σχεδιασμό μας, προσφέροντας στους νέους ανθρώπους την ευκαιρία της ουσιαστικής εμπλοκής τους με την κτηνοτροφία, στον τόπο μας ένα ουσιαστικό αναπτυξιακό εργαλείο και στην πατρίδα μας ένα βήμα για πιο ολοκληρωμένη στρατηγική στον πρωτογενή τομέα της χώρας.

Η Ελασσόνα θα υποδεχθεί όλους τους νέους που επιθυμούν να εμπλακούν επαγγελματικά στον τομέα του γάλακτος, δίνοντας τους την ευκαιρία να γίνουν οι πρωταγωνιστές σε έναν τομέα που θα πρέπει να αποτελεί συγκριτικό πλεονέκτημα για ολόκληρη τη χώρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ