Ο  ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΛΕΤΣΙΟΣ ΝΕΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ  ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΙΛΕΛΕΡ

Με απόφαση του ο δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος, αφού αρχικά αποδέχτηκε την  παραίτηση  του  Αντιδημάρχου  Κωνσταντίνου Χατζηκωνσταντίνου του Νικολάου που υποβλήθηκε με αίτησή του, όρισε τον  Δημοτικό  Σύμβουλο  της πλειοψηφίας Σπύρο Καλέτσιο του Δημητρίου ως καθ’ ύλην Αντιδήμαρχο

Οικονομικών και  Τεχνικών έργων του Δήμου Κιλελέρ  με θητεία από 1/9/2018 μέχρι και 31/8/2019 και του  μεταβίβασε αρμοδιότητες ως εξής:

α. Την ευθύνη και εποπτεία της εύρυθμης λειτουργίας των Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου, την υπογραφή κάθε σχετικού εγγράφου που αφορά την οικονομική υπηρεσία καθώς και την υπογραφή συμφωνητικών εκμίσθωσης δημοτικών αγροτεμαχίων .

β. Τον συντονισμό, την εποπτεία και ευθύνη των Τεχνικών Υπηρεσιών και των αντίστοιχων οργανικών μονάδων του Δήμου και συγκεκριμένα  του Τμήματος των Τεχνικών Έργων, Τεχνικής και Γραμματειακής Υποστήριξης – Τεχνικό Αρχείο, Προγραμματισμού, Μελετών και Επίβλεψης Έργων, Εκτέλεσης Έργων Οδοποιίας, Εκτέλεσης Κτιριακών Έργων, Εκτέλεσης Έργων Υπαίθριων Χώρων, Εκτέλεσης Έργων Ηλεκτροφωτισμού, Δικτύων, τεχνικών Συνεργείων, Προγραμματισμού και Οργάνωσης Μελετών – Επίβλεψης έργων, καθώς και την υπογραφή κάθε σχετικού εγγράφου.

γ. Την υπογραφή κάθε σχετικού εγγράφου που αφορά στις αποφάσεις και στις μεταβολές του δημοτολογίου.

Ο Αντιδήμαρχος θα υπογράφει επίσης κάθε έγγραφο της αρμοδιότητάς του, θα τελεί   Πολιτικούς Γάμους στην έδρα του Δήμου, θα βεβαιώνει το γνήσιο της υπογραφής και του τόπου μόνιμης κατοικίας και θα είναι υπεύθυνος για την ορθότητα των παραπάνω αρμοδιοτήτων του.

Στην περίπτωση απουσίας ή κωλύματος του καθ’ ύλην Αντιδημάρχου Σπύρου Καλέτσιου, τις αρμοδιότητές του τις ασκεί ο  Δήμαρχος Κιλελέρ.

Ο δήμαρχος ευχαρίστησε τον απερχόμενο αντιδημάρχο Κωνσταντίνο Χατζηκωνσταντίνου για την άψογη και απρόσκοπτη συνεργασία που είχαν κατά το χρόνο άσκησης των καθηκόντων του και εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο νέος αντιδήμαρχος Σπύρος Καλέτσιος θα συνεχίσει το επιτυχημένο έργο του προκατόχου του. Οι απελθών αντιδήμαρχος ευχαρίστησε το Θανάση Νασιακόπουλο και όλη τη δημοτική ομάδα για τη στήριξη που του προσέφεραν κατά τη διάρκεια της θητείας του και δήλωσε με σαφήνεια ότι από τη θέση του δημοτικού συμβούλου πλέον θα προσφέρει την αμέριστη βοήθειά του στην δημοτική αρχή. Ο νέος αντιδήμαρχος αφού ευχαρίστησε το δήμαρχο για την τιμή που του έκανε να του εμπιστευθεί την αντιδημαρχία κατέθεσε τη διάθεσή του να συνεισφέρει τα μέγιστα έτσι ώστε να επιτύχει στο έργο  που του ανατέθηκε συνεχίζοντας την επιτυχημένη θητεία το προκατόχου του.

Ο Σπύρος Καλέτσιος είναι δάσκαλος,  απόφοιτος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του ΑΠΘ, μόνιμος εκπαιδευτικός με οργανική θέση στο Δημοτικό σχολείο της Χάλκης. Έχει διδάξει σε σχολεία της Καλύμνου, της Ελευσίνας, της Παλλήνης, του Πικερμίου, του Αλμυρού, του Ευυδρίου – Λόφου, της Βαμβακούς, των Νέων Καρυών και της Νίκαιας. Διετέλεσε Αντιδήμαρχος Κιλελέρ στη Δημοτική Ενότητα Κραννώνα και Δημοτικός Σύμβουλος του τέως Δήμου Νίκαιας. Είναι Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, Πρόεδρος της Α/θμιας Σχολικής Επιτροπής και Πρόεδρος του Αιμοδοτικού Συλλόγου Μύρων «Βενιζέλος Ριζιώτης».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ