ΤΟ ΚΚΕ (μ-λ) ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Το ΚΚΕ (μ-λ) με ανακοίνωσή του καταγγέλλει την σύλληψη , την ολονύκτια κράτηση και την προσαγωγή σε δίκη, μελών και στελεχών του ΚΚΕ στην Λάρισα το βράδυ της Κυριακής 2/9 με την κατηγορία της «διακεκριμένης φθοράς» επειδή κολλούσαν αφίσες και έγραφαν συνθήματα.

Στην ανακοίνωση τονίζονται ακόμη τα εξής:

“Καταγγέλλει  επίσης τη μεταφορά τους το πρωϊ της Δευτέρας 3/9 στα δικαστήρια με χειροπέδες και ενισχυμένη αστυνομική φρουρά. Το γεγονός αυτό ούτε τυχαίο είναι ούτε μεμονωμένο. Είναι ενταγμένο στην πολιτική της επίθεσης ενάντια στον εργαζόμενο λαό, τα δικαιώματα και τις κατακτήσεις του, που ακολουθεί η κυβέρνηση καιυλοποιούν οι μηχανισμοί καταστολής.

Η πολιτική της λιτότητας , της εξαθλίωσης, της ανεργίας, της εξάρτησης από τους ιμπεριαλιστές ΗΠΑ –ΕΕ επιβάλλεται στον λαό μέσα από την ένταση της τρομοκρατίας και την φασιστικοποίηση της πολιτικής και κοινωνικής ζωής. Απέναντι   σε   αυτή   την   πολιτική   δεν   υπάρχει   άλλος   δρόμος   για   τους εργαζόμενους και τη νεολαία από τον δρόμο της Αντίστασης και της Διεκδίκησης. Η τρομοκρατία δεν θα περάσει, του λαού η πάλη θα την σπάσει !

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com