Ο Γ. ΚΟΥΤΣΟΔΗΜΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΝ ΑΣΤ. ΡΟΝΤΟΥΛΗ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ENANTION TOY

Εξοργισμένος από τη συμπεριφορά του επικεφαλής της Δράσης Πολιτών Αστ. Ροντούλη, δηλώνει ο αντιδήμαρχος Γιώργος Κουτσοδήμος.

Ο κ. Κουτσοδήμος υποστηρίζει ότι ο κ. Ροντούλης για να προκαλέσει εντυπώσεις δεν διστάζει να χρησιμοποιεί ψεύδη τα οποία μάλιστα διαδίδει μέσω της προσωπικής του σελίδας σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, επιχειρώντας έτσι με αυτόν τον τρόπο να σπιλώσει την τιμή και την υπόληψή του.

Αφορμή για την αντίδραση του κ. Κουτσοδήμου αποτέλεσε ανάρτηση του επικεφαλής της Δράσης Πολιτών με φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb σύμφωνα με την οποία ο αντιδήμαρχος πάρκαρε σε θέση ΑμεΑ κάτω από το δημαρχείο με το σχόλιο:

«Οι “αξιωματούχοι ” του Δήμου Τυρνάβου δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Ούτε τις θέσεις πάρκινγκ για τα ΑΜΕΑ.Η υπεροψία τους είναι εξοργιστική» και την παρακάτω φωτογραφία.

«Αυτή η ανάρτηση είναι πέρα για πέρα ψευδής και δείχνει το πόσο άθλια πολιτεύεται ο κ. Ροντούλης, ο οποίος χρησιμοποιεί ακόμη και φωτογραφία για να με σπιλώσει αλλά και για να παραπλανήσει όσους δουν τη σχετική ανάρτηση.

Επειδή το αυτοκίνητό μου που βρίσκεται στη φωτογραφία, δεν είναι παρκαρισμένο σε θέση ΑμεΑ, αλλά στη θέση που υπάρχει για τα αυτοκίνητα μελών της δημοτικής αρχής ή καλεσμένων του δήμου, όπως φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία,

καλώ τον κ. Ροντούλη, να παραδεχτεί δημόσια μέσω της σελίδας του στο fb αλλά και μέσω του τύπου ότι η ανάρτησή του ήταν ψευδής και σκόπιμα συκοφαντική για μένα αλλά και για τη δημοτική αρχή.

Τον πληροφορώ ότι τέτοια λάσπη και τέτοιες αθλιότητες δεν πρόκειται να είναι ανεκτές. Σε περίπτωση που δεν επανορθώσει θα αναγκαστώ να προσφύγω στη δικαιοσύνη εναντίον του για να υπερασπιστώ την τιμή και την υπόληψή μου», σημειώνει ο κ. Κoυτσοδήμος σε επιστολή που απέστειλε μαζί με το φωτογραφικό υλικό στο paidis.com.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ