ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΔΙΚΑΣΙΜΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΙΣΟΚΟΛΛΗΣΗ!!!

Ελεύθερα αφέθηκαν το πρωί της Δευτέρας τα 4 μέλη του ΚΚΕ που εντοπίστηκαν αργά το βράδυ της Κυριακής στην περιοχή της Νέας Σμύρνης να πραγματοποιούν αφισοκόλληση για το Φεστιβάλ του κόμματος και τα οποία κρατήθηκαν όλη νύχτα στην Αστυνομική Διεύθυνση για να περάσουν σήμερα την πόρτα του ανακριτή.

Σε βάρος τους απαγγέλθηκε κατηγορία για διακεκριμένη φθορά και ορίστηκε δικάσιμος για τις 5 Ιουνίου του 2019, ενώ από το πρωί μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ πραγματοποίησαν συγκέντρωση συμπαράστασης έξω από τα δικαστήρια της Λάρισας.

Οι συγκεντρωμένοι ξέσπασαν σε αποδοκιμασίες στη θέα των τεσσάρων συντρόφων τους που μετήχθησαν στο δικαστικό μέγαρο με χειροπέδες, ενώ με κεντρικό σύνθημα «η τρομοκρατία δεν θα περάσει, του λαού η πάλη θα τη σπάσει» εξέφρασαν την αλληλεγγύη τους στους συλληφθέντες κάνοντας λόγο για αυταρχισμό και κατρακύλα της κυβέρνησης.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Κ.Ε. ΤΟΥ ΚΚΕ

Το ΚΚΕ καταγγέλλει το νέο κρούσμα αυταρχισμού, ενταγμένο στη συνεχιζόμενη προσπάθεια τρομοκράτησης του λαού, αυτή τη φορά σε βάρος στελεχών του ΚΚΕ, στη Λάρισα, τα οποία χτες βράδυ πραγματοποιούσαν αφισοκόλληση προπαγανδίζοντας το Φεστιβάλ, που φέτος είναι αφιερωμένο στα 100 χρόνια του ΚΚΕ και τα 50 χρόνια της ΚΝΕ.

Τα στελέχη του ΚΚΕ, σαν εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου, συνελήφθησαν από πολυμελείς δυνάμεις της άμεσης δράσης, της ομάδας ΔΙΑΣ και της ασφάλειας, κρατήθηκαν όλη νύχτα, το πρωί προσήχθησαν στην εισαγγελία με χειροπέδες στα χέρια, συνοδεία πολυμελούς και πάνοπλης δύναμης της ασφάλειας και παραπέμφθηκαν σε δίκη, με την απίστευτη κατηγορία της διακεκριμένης φθοράς δημόσιας περιουσίας!

Η ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, είναι υπόλογη και οφείλει να δώσει εξηγήσεις, για το νέο κρούσμα αυταρχισμού σε βάρος του ΚΚΕ. Απάντηση σε κάθε περίπτωση θα δώσουν τα στελέχη και τα μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, με την καθημερινή δράση τους για την επιτυχία των εκδηλώσεων του φεστιβάλ του ΚΚΕ και της ΚΝΕ.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ