ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 4 ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΑΦΙΣΟΚΟΛΛΗΣΗ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟ)

Αναστάτωση προκλήθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Κυριακής στη Λάρισα εξαιτίας της προσαγωγής τεσσάρων μελών του τοπικού ΚΚΕ στα γραφεία της Ασφάλειας, όταν εντοπίστηκαν να αφισοκολλούν στην πόλη ενόψει του φεστιβάλ για τα 100 χρόνια του κόμματος και τα 50χρονα της ΚΝΕ.

Τα μέλη του ΚΚΕ προσήχθησαν γύρω στις 11.30 το βράδυ της Κυριακής και τους αποδόθηκαν κατηγορίες για παράνομη αφισοκόλληση και αναγραφή συνθημάτων, ενώ στο πλευρό τους έσπευσαν στελέχη του κόμματος διαμαρτυρόμενα για την προσαγωγή που μετατράπηκε σε σύλληψη και την ολονύκτια κράτησή τους.

Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας η Τ.Ε Λάρισας του κόμματος σημειώνει τα εξής:

«Η Τομεακή Επιτροπή Λάρισας του ΚΚΕ καταγγέλλει την προσαγωγή, σύλληψη και ολονυχτια κράτηση 4 στελεχών του ΚΚΕ κατά τη διάρκεια αφισοκόλλησης και αναγραφή συνθημάτων ενόψει του Φεστιβάλ 100 χρόνια ΚΚΕ- 50 χρόνια ΚΝΕ. Πρόκειται για ενέργεια επικίνδυνη για το λαϊκό κίνημα με τους κομμουνιστές μπροστά, που αποδεικνύει τον αυταρχισμό και την κατρακύλα της κυβέρνησης.

Ο λαός της πόλης μας πρέπει να καταδικάσει στην συνείδηση του την προκλητική και ακραία αυτή πολιτική ενέργεια. Καλούμε σε  κινητοποίηση  αύριο το πρωί Δευτέρα 3 Σεπτέμβρη, στις 8.30πμ,  πίσω από τα Δικαστήρια (Παπακυριαζή και Παπαναστασίου).

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ