ΤΟ ΙΣΤΙΟΦΟΡΟ ΤΗΣ ΑΚΟΛΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ

Μετά τις κρουαζιέρες ανταλλαγής συντρόφων στα ελληνικά νησιά, τις διακοπές σε εμβληματικές βίλες στο νησί της Ρόδου, ο swinger τουρισμός, που βρίσκει πλέον φανατικούς οπαδούς στην Ευρώπη, μεταφέρεται και στις μισθώσεις θαλαμηγών και ιστιοφόρων.

Το τουριστικό πρακτορείο από την Στοκχόλμη της Σουηδίας «ΜedSail», μισθώνει ιστιοφόρο τύπου «γκουλέτα» σε τολμηρά ζευγάρια, για 8ήμερες διακοπές «πάθους», με δρομολόγιο Ρόδο – Τήλο – Αγία Μαρίνα – Αγιος Νικόλαος – Σύμη – Πανορμίτης- Χάλκη και Ρόδο και υπόσχεται μια ιδιαίτερα αισθησιακή, δυνατή και αξέχαστη εμπειρία με πολυτελείς υπηρεσίες All Inclusive.

To ιστιοφόρο ξεκινά τις εκδρομές του από την Νέα Μαρίνα στις 16.00 το απόγευμα κάθε Κυριακής και οι εκδρομές που διατίθενται επί του παρόντος στην ιστοσελίδα της εταιρείας είναι για το διάστημα από 16-23 Ιουνίου 2019 έναντι 1.350 ευρώ ανά άτομο, 14-21 Ιουλίου 2019 έναντι 1670 ευρώ ανά άτομο, 11-18 Αυγούστου 2019 έναντι 1.820 ευρώ ανά άτομο και 16-23 Σεπτεμβρίου 2019 έναντι 1440 ευρώ ανά άτομο.

Η γκουλέτα των οργίων διατίθεται για 4-6 ζευγάρια, ενώ για γκρούπ το πρακτορείο ζητά να γίνονται νωρίς οι κρατήσεις, για να δεσμεύεται από νωρίς όλο το ιστιοφόρο και όχι ένα δωμάτιο μέσα σε αυτό. Επιπλέον ζητείται προκαταβολή 50% του τιμήματος και εξόφληση αυτού 12 εβδομάδες πριν το ταξίδι. Η μέση ηλικία των επιβατών είναι από 33 έως 41 έτη ενώ επισημαίνεται ότι Swinger δραστηριότητες δεν επιτρέπονται στο κατάστρωμα αλλά μόνο στις καμπίνες.

Η διαφήμιση της ιστοσελίδας για τους swingers

ΦΩΤΟ από dimokratiki.gr

Ξεκαθαρίζεται ακόμη ότι οι συγκεκριμένες κρουαζιέρες δεν είναι βάρβαρες και όταν το ιστιοφόρο βρίσκεται σε ανοικτή θάλασσα και δεν υπάρχουν κοντά άλλα σκάφη τότε δεν υπάρχει κανένας περιορισμός ενώ στην στεριά οι πελάτες θα πρέπει να συμπεριφέρονται ως νορμάλ τουρίστες. Στο σκάφος επιτρέπονται ζευγάρια ή γυναίκες και όχι άνδρες που ταξιδεύουν μόνοι τους.

Swingers έπαιξαν ξύλο στην Κεφαλονιά

Το «έλα να δεις» έγινε σε όργιο μεταξύ swingers σε βίλα στην Κεφαλλονιά, αφού μετά τις στιγμές πάθους, πιάστηκαν στα χέρια! Το hot περιστατικό, που έχει διαρρεύσει στο νησί και έγινε το δημοφιλές κουτσομπολιό του καλοκαιριού, σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο σε ένα από τα πολυτελή σπίτια που νοικιάζονται σε τουρίστες με μεγάλο πορτοφόλι, λίγο έξω από το Αργοστόλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Espresso», τα τέσσερα ζευγάρια Ελλήνων swingers νοίκιασαν τη βίλα αντί 1.200 ευρώ τη βραδιά, για να μείνουν περίπου μία εβδομάδα και να απολαύσουν τις διακοπές τους. Ταξίδεψαν στο νησί και έμειναν και οι οκτώ μαζί, για να κάνουν ανταλλαγή ερωτικών συντρόφων.

Οι άντρες από 28 έως 40 ετών και οι γυναίκες από 25 έως 37 ετών έδειχναν να είναι έτοιμοι και έτοιμες για όλα. Μπήκαν μέσα στο αστραφτερό σπίτι που είχε θέα θάλασσα με απίστευτη διάθεση, ανυπόμονοι για αυτό που θα επακολουθούσε. Τα τέσσερα ζευγάρια είχαν φροντίσει να έχουν όλα τα απαραίτητα για να γίνει η διαμονή τους αξέχαστη.

H επεισοδιακή νύχτα των swingers στην Κεφαλονιά

Η ακριβή σαμπάνια έρρεε άφθονη στα κρυστάλλινα κολονάτα ποτήρια και οι πιατέλες είχαν χαβιάρι και φρούτα. Το κακό άρχισε όταν τα ζευγάρια επέστρεψαν στο σπίτι από νυχτερινή διασκέδαση. Ενθουσιασμένοι και έχοντας καταναλώσει μπόλικο αλκοόλ, έβγαλαν τα ρούχα τους και άρχισαν να επιδίδονται σε όργια σε όποιο μέρος του σπιτιού ήθελαν.

Ξαφνικά, μέσα στην ηρεμία της νύχτας, άρχισαν να ακούγονται μέσα από το σπίτι φωνές, ενώ έσπαγαν πράγματα χωρίς σταματημό. Κοντά στο πολυτελές σπίτι βρίσκεται εκείνο ενός τσοπάνη, ο οποίος μένει με τη γυναίκα του.

Το ανδρόγυνο λαχτάρισε μέσα στη μαύρη νύχτα όταν άκουσε τους περίεργους θορύβους και τα ουρλιαχτά και ειδοποίησε αμέσως τον ιδιοκτήτη της βίλας. Οταν εκείνος έφτασε, μπήκε μέσα και κόντεψε να λιποθυμήσει από αυτά που αντίκρισε. Το εσωτερικό της βίλας θύμιζε βομβαρδισμένο τοπίο, αφού πιάτα, ποτήρια και διακοσμητικά ήταν σπασμένα και πεταμένα στο πάτωμα. Οι ένοικοι ήταν ολόγυμνοι, βρίζονταν και εκτόξευαν πράγματα ο  ένας στον άλλον. 

Με τα πολλά, ο ιδιοκτήτης κατάφερε να τους ηρεμήσει και να τους ζητήσει να φύγουν από τη βίλα του, όπως και έκαναν, ψάχνοντας πλέον για άλλη ερωτική φωλιά. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Κεφαλλονίτης που νοίκιαζε τη βίλα του κράτησε τα χρήματα από τουλάχιστον μία διανυκτέρευση, για να πληρώσει τις ζημιές που έκαναν οι θερμόαιμοι swingers, οι οποίοι, εγκαταλείποντας το σπίτι, είχαν το θράσος να κλέψουν και δύο καρπούζια που είχε στην καρότσα του αγροτικού του ο τσοπάνης!

Πηγή: dimokratiki.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ