ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΙΠ ΧΟΠ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η προσπάθεια των διοργανωτών για την πραγματοποίηση του 1ου Πανελλήνιου φεστιβάλ ΧΙΠ ΧΟΠ του Αμπελώνα που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του αθλητικού κέντρου το προηγούμενο Σάββατο. Η επιτυχία του φεστιβάλ έβαλε τις βάσεις για να γίνει ένας νέος θεσμός για την περιοχή

και από την επόμενη χρονιά να συγκεντρώσει ακόμη περισσότερους επισκέπτες αλλά και καλλιτέχνες.

Σαφώς ικανοποιημένοι και οι διοργανωτές και καλλιτέχνες ο SAME και ο SERMAN οι οποίοι εκπροσωπούν την ομάδα “του Rhymes N Caps Ampelonas Hip Hop Festival” μιλώντας στο paidis.com που στάθηκε αρωγός της προσπάθειάς τους αναφέρουν:

“Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που βρέθηκε και έδωσε ζωντάνια στον Αμπελώνα και στο χώρο του Φεστιβάλ.

Ως διοργανωτές μείναμε ευχαριστημένοι από την προσέλευση του κόσμου και διπλά ευχαριστημένοι από το πάθος που έδωσαν όσα παιδιά συμμετείχαν σε αυτό, είτε μουσικοί, είτε graffiti.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας για τη σημαντική τους ενίσχυση και βοήθεια.

Η Χιπ Χοπ κουλτούρα είναι για όλες τις τσέπες, ρηχές και βαθιές και έτσι θέλουμε να παραμείνει. Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το δήμο για τη παραχώρηση του χώρου και την άδεια.

*ΥΓ. Κάποιοι “καλοπροαίρετοι” όπως μας ενημέρωσε η αστυνομία που ειχανε Φεστιβάλ ολος τυχαιως την ίδια μέρα με μας στον Αμπελώνα, φροντίσανε να κάνουν παράπονα έτσι ώστε να μας κλείσει η αστυνομία την μουσική με τη δικαιολογία πως και αυτοί έκλεισαν τη μουσική. Για άλλη μια φορά κάποιοι συγκεκριμένοι πολίτες του Αμπελώνα αποδέχθηκαν μικροί και ζηλιάρηδες.

*Υ.Γ 2.  Τα λέμε του χρόνου με πιο πολύ μουσική και χρώμα!”

Κρατάμε την ικανοποίησή τους αλλά και τις μπηχτές για τους διοργανωτές της άλλης εκδήλωσης, αφού κάποιος από αυτούς ακολουθώντας τη συνήθεια του “δική μου μάνα χάθηκε, καμία να μη μείνει”, προτίμησε να “δώσει” στην αστυνομία το φεστιβάλ ΧΙΠ ΧΟΠ…

Ο Δήμος Τυρνάβου

Ανακοίνωση με αφορμή την επιτυχία της διοργάνωσης εξέδωσε και ο δήμος Τυρνάβου στην οποία αναφέρονται τα εξής:

“Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Hip Hop Festival Rhymes N Caps στον Αμπελώνα. Οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις προσδοκίες των διοργανωτών και το φεστιβάλ απέκτησε πανελλαδικό χαρακτήρα. Από το πρωί μέχρι αργά τη νύχτα οι νέοι του Αμπελώνα και της ευρύτερης περιοχής γέμισαν με μουσική και χρώμα την πόλη. Για άλλη μια φορά η πόλη του Αμπελώνα έγινε τόπος συνάντησης και δημιουργικής έκφρασης των νέων ανθρώπων. Το αποτύπωμα αυτής της δημιουργίας φαίνεται στους τοίχους του γηπέδου του Αμπελωνιακού, όπου από το Σάββατο υπάρχουν πάνω από 20 έργα τέχνης.

Ο  Δήμος Τυρνάβου εκφράζει την ικανοποίησή του από την επιτυχία του φεστιβάλ, δηλώνει τη στήριξή του στις καλλιτεχνικές ανησυχίες των νέων και ευχαριστεί τους διοργανωτές του  φεστιβάλ και τον εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο Νεολαίας Βασίλη Τάχα”.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ