ΤΡΕΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΚΛΟΠΕΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Ο ένας κατηγορείτε και για την προχθεσινή επίθεση σε βάρος του 15χρονου με σιδερογροθιά

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας εξιχνιάστηκαν συνολικά εννέα περιπτώσεις κλοπών, τετελεσμένων και σε απόπειρα και συνελήφθησαν χθες (03-09-2018) και σήμερα (04-09-2018) στη Λάρισα, από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, τρία άτομα, ηλικίας 15, 17 και 18 ετών,

σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της κλοπής και της παράβασης του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε, κατά το χρονικό διάστημα από αρχές Μαΐου του 2018 έως και χθες στη Λάρισα και την ευρύτερη περιοχή της, οι τρεις δράστες, με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά, προέβησαν συνολικά σε επτά περιπτώσεις τετελεσμένων κλοπών και σε μία απόπειρα κλοπής σε οικίες, από τις οποίες αποκόμισαν διάφορα κοσμήματα και χρυσαφικά, χρηματικό ποσό και μία τραπεζικά κάρτα ανάληψης, ενώ ακόμη αφαίρεσαν και μία δίκυκλη μοτοσικλέτα.

Σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του 15χρονου και του 17χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μέρος των αφαιρεθέντων χρυσαφικών που αποδόθηκαν στο δικαιούχο τους, καθώς και ένα γκλοπ.

Γίνεται μνεία ότι ο 15χρονος συλληφθείς είναι ένας από τους δράστες της προχθεσινής ληστείας σε βάρος συνομήλικού του στη Λάρισα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ