ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ Ο ΑΜΠΕΛΩΝΙΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΥΦΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Ανακοίνωση της παράταξης για την προσχώρηση

Τα χέρια δόθηκαν και οι καρδιές μίλησαν.Από σήμερα , και ο Αμπελωνίτης Αλέξανδρος Υφαντόπουλος ανήκει στο στελεχικό δυναμικό της “Δράσης Πολιτών “. Όπως δήλωσε ο ίδιος,  ” η επιλογή μου έγινε με βασικό κίνητρο την προσφορά στην αγαπημένη πόλη του Αμπελώνα. Θεωρώ τη “Δράση Πολιτών” ως την παράταξη

εκείνη που , πέρα από κόμματα και χρώματα , μπορεί να εγγυηθεί την αναπτυξιακή πορεία και το συμφέρον όλων των Αμπελωνιτών.Η πόλη μας χρειάζεται ένα νέο επαναστατικό ξεκίνημα και ο Στέλιος Ροντούλης ,με τις γνώσεις και τον δυναμισμό του, μπορεί να το εγγυηθεί.Καλώ ιδιαίτερα τους νέους ανθρώπους να στηρίξουν την αυτοδιοικητική προσπάθεια της “Δράσης Πολιτών”, γιατί ο τόπος μας δεν μπορεί να ανεχτεί άλλο την εγκατάλειψη.Μας αξίζει ένα καλύτερο μέλλον”.

Δήλωση όμως έκανε και ο επικεφαλής της “Δράσης Πολιτών” , κ. Στέλιος Ροντούλης: ” Η προσχώρηση του Αλέξανδρου είναι για μας ιδιαιτέρως τιμητική.Η προσφορά του θα είναι πολύτιμη , αποδεικνύοντας ότι η νέα γενιά των τοπικών κοινωνιών εκτιμά το έργο της “Δράσης Πολιτών” και επιλέγει να παλαίψει μέσα από τις τάξεις αυτής της παράταξης για ένα ελπιδοφόρο μέλλον.Οι νέοι άνθρωποι θέλουν νέες ιδέες , σταράτα λόγια , αναπτυξιακό τοπικό σχεδιασμό , που θα τους δώσει ευκαιρίες εργασίας και ατομικής και οικογενειακής βελτίωσης.Είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των νέων , δεσμευόμενοι ότι θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια , για να μην διαψεύσουμε τις προσδοκίες τους”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ