ΕΚΛΕΙΣΕ ΛΟΓΩ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΩΝ Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Οι εκτεταμένες ζημιές που προκάλεσαν κάποιοι βάνδαλοι στα παιχνίδια της παιδικής χαράς πίσω από την κεντρική πλατεία του Αμπελώνα, οδήγησαν τη δημοτική αρχή στην απόφαση να προχωρήσει στο προσωρινό κλείσιμο της παιδικής χαράς ώστε να επισκευαστούν τα παιχνίδια που στη σημερινή κατάσταση εγκυμονούν κινδύνους

για τα παιδάκια που παίζουν σε αυτή.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Γ. Κουτσοδήμο οι άγνωστοι έσπασαν την πόρτα της παιδικής χαράς έκαναν ζημιές σε κούνιες, έβγαλαν βίδες από άλλα παιχνίδια και έσπασαν ελατήρια σε κάποια άλλα.

Ηδη ξεκίνησε η διαδικασία επισκευής και η δημοτική αρχή ευελπιστεί αύριο να έχουν ολοκληρωθεί οι επιδιορθώσεις ώστε να δοθεί και πάλι η παιδική χαρά στα παιδιά της περιοχής.

Εν τω μεταξύ με την ευκαιρία ο κ. Κουτσοδήμος επισημαίνει ότι σύμφωνα με τον κανονισμό και με όσα αναγράφονται στις πινακίδες τα οι συνοδοί των παιδιών θα πρέπει να βρίσκονται εντός της παιδικής χαράς.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com

1 Comment

  1. Δυστυχώς οι βάνδαλοι ζούνε ανάμεσά μας και θα συνεχίσουνε το έργο τους, όσο δεν συλλαμβάνονται και δεν τιμωρούνται.Πιθανόν να είναι νεαρής ηλικίας και να συνεχίζουν το έργο κάποιων μεγάλων ίσως και γονέων τους, που έχουν μετατρέψει τον Αμπελώνα σε έναν απέραντο σκουπιδότοπο.Οι εκκλήσεις των υπεύθυνων δεν εισακούονται,κανονισμοί υπάρχουνε αλλά ποιός θα επιβλέψει την τήρησή τους;Ο Κανένας;

Comments are closed.