ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ Γ.Σ.ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Στην προσθήκη ενός ακόμη προπονητή για τα τμήματα υποδομής του Συλλόγου, προχώρησε η Διοιήκηση της ομάδας μπάσκετ του Αμπελώνα, ώστε να συνεχίσει να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους νεαρούς αθλητές της.

Ο λόγος για τον Βασίλη Τεκούση, απόφοιτο Γυμναστικής Ακαδημίας με ειδικότητα στο μπάσκετ, ο οποίος έρχεται να πλαισιώσει τους άλλους δύο προπονητές των ακαδημιών, τον πολύπειρο Σπύρο Βενέτη και τον καταξιωμένο Λευτέρη Χαντζιάρα, οι οποίοι ανανέωσαν την συνεργασία τους με την ομάδα.

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Αμπελώνα, ο οποίος πέρυσι πρωτοτύπησε βάζοντας λεωφορείο για τις μετακινήσεις των νεαρών αθλητών και έχοντας ιατρό σε κάθε εντός έδρας αγώνα όλων των τμημάτων, αποδεικνύει ότι η “υπόθεση ακαδημία” αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα και μάλλον δικαιολογημένα, καθώς η ανταπόκριση από τους “μικρούς” της περιοχής έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Σταύρος Κωτούλας και ο Υπεύθυνος Ακαδημιών κ. Στέλιος Τσολάκης, σε από κοινού τους δήλωση τόνισαν:

«Για την Διοίκηση του Γυμναστικού Συλλόγου Αμπελώνα, τα τμήματα υποδομών αποτελούν την απόλυτη προτεραιότητα.

Οι τρεις προπονητές των τμημάτων υποδομής, το λεωφορείο για τις μετακινήσεις των παιδιών για τους εκτός έδρας αγώνες, η παρουσία ιατρού σε όλους τους εντός έδρας αγώνες όλων των τμημάτων της ομάδας και ο αθλητικός εξοπλισμός που παρέχουμε, αποδεικνύουν τον λόγο του αληθές.

Θέλουμε να αυξήσουμε στο μέγιστο το αίσθημα ασφαλείας στους γονείς που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους, αλλά και τα ίδια τα παιδιά να χαίρονται και να είναι υπερήφανα, που είναι μέλη αυτής της ομάδας.

Ευχόμαστε και φέτος τα παιδιά να ανταποκριθούν στο κάλεσμά μας.

Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε το καλύτερο δυνατόν για να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών τους».

*Οι εγγραφές για τα τμήματα υποδομής της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 14/9/2018 στο Κλειστό Γήπεδο Αμπελώνα από τις 5:00 – 7:00 το απόγευμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ