ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΔΕΘ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΕΔΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

Κάλεσμα συμμετοχής στο συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη με αφορμή τα εγκαίνια της ΔΕΘ απηύθυναν από τη Λάρισα ο Οργανωτικός Γραμματέας  της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ κ. Χρ. Παπαναστάσης και τα στελέχη του Ν.Τ της ΑΔΕΔΥ, στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου που παραχωρήθηκε την Πέμπτη στη Λάρισα.

«Τα μνημονιακά μέτρα θα έχουν ισχύ μέχρι το 2060, πράγμα που οδηγεί σε περαιτέρω φτωχοποίηση του λαού», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Παπαναστάσης, ενώ παίρνοντας το λόγο ο πρόεδρος του Ν.Τ Δ. Παπαποστόλου στάθηκε ιδιαίτερα στο νόμο Κατρούγκαλου περιγράφοντας άγρια φοροληστεία και νόμο-σφαγείο για τους συνταξιούχους.

Σημειώνεται πως το συλλαλητήριο ορίστηκε για τις 6 το απόγευμα του Σαββάτου (8/9) στο άγαλμα του Βενιζέλου, ενώ από τη Λάρισα τα λεωφορεία θα ξεκινήσουν στις 14.00 έξω από το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας.

«Καλούμαστε να δώσουμε μαζική και δυναμική απάντηση στα επικοινωνιακά τους τεχνάσματα» κατέληξαν οι συνδικαλιστές, τονίζοντας πως το διεκδικητικό πλαίσιο περιλαμβάνει τα εξής:

Κατάργηση του Νόμου – λαιμητόμου Κατρούγκαλου για το συνταξιοδοτικό (ν. 4387/2016).
Μισθούς και συντάξεις αξιοπρέπειας\
Κατάργηση της τροπολογίας Γεροβασίλη για την αξιολόγηση. Συνεχίζουμε την απεργία-αποχή και στον νέο κύκλο αξιολόγησης.
Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, για να καλυφθούν όλα τα οργανικά κενά (Παιδεία, Υγεία, Αυτοδιοίκηση, Ασφαλιστικά Ταμεία, Κοινωνικές Υπηρεσίες κτλ).
Κανένας πλειστηριασμός, για την πρώτη κατοικία, για τους εργαζόμενους που αδυνατούν να πληρώσουν.
Να σταματήσει η φορολογική επιδρομή και η καταλήστευση του εισοδήματός μας. Αφορολόγητο στα 12.000 ευρώ.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ