ΑΜΠΕΛΩΝΙΤΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ Δ.Α. ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Η επιστολή του Ν. Κουβέλα στο paidis.com με βαριές εκφράσεις κατά των διοικούντων

Άργησα , τελικά όμως κατάλαβα ότι φασιστοειδή διοικούν τον Δήμο Τυρνάβου. Για την απόδειξη των λόγων μου , επιτρέψτε μου να παραθέσω πραγματικά περιστατικά προσωπικής μου υπόθεσης , τα οποία αξίζει να διαβαστούν, για να κατανοήσει ο κάθε ενδιαφερόμενος πολίτης το ποιόν των ανθρώπων που διοικούν τον Δήμο Τυρνάβου.

Λόγω της πολιτικής μου αντιπαλότητας με τη δημοτική αρχή , υπέστην καταγγελία  αντιδημάρχου ( το όνομα του οποίου γνωρίζω ) στο Τμήμα Περιβαλλοντικής Υγιεινής και Υγειονομικού Ελέγχου της Περιφέρειας Θεσσαλίας  για την κτηνοτροφική μονάδα που διατηρώ στον Αμπελώνα.

Βάσει της καταγγελίας αυτής , το προαναφερθέν Τμήμα έστειλε κλιμάκιο ελέγχου στην κτηνοτροφική μου εκμετάλλευση, το οποίο, έπειτα από επιτόπιο έλεγχο , αποφάνθηκε ότι πληρούνται οι αρχές της νομιμότητας και της περιβαλλοντικής υγιεινής , χωρίς να υφίσταται κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα και απέστειλε την απάντησή του  , όπως έπρεπε να πράξει , και στο Δήμο Τυρνάβου , από όπου είχε πηγάσει εξάλλου και η σχετική καταγγελία.

Στη συνέχεια , με έγγραφη αίτησή μου προς τον Δήμο Τυρνάβου , ζήτησα να μου δοθεί αντίγραφο της απάντησης του Τμήματος Περιβαλλοντικής Υγιεινής και Υγειονομικού  Ελέγχου , καθώς είχα κάθε έννομο συμφέρον  να πληροφορηθώ την εξέλιξη μιας υπόθεσης που με αφορούσε προσωπικά και έθετε μάλιστα σε κίνδυνο την οικονομική μου επιβίωση.

Και τότε συνέβη το ανήκουστο. Η δημοτική αρχή του Τυρνάβου αρνήθηκε  να μου δώσει αντίγραφο  της απάντησης που έλαβε από το προαναφερθέν Τμήμα της Περιφέρειας , παραβιάζοντας κάθε έννοια δεοντολογίας και χρηστής διοίκησης , προφανώς επειδή ο έλεγχος που έγινε με δικαίωσε και αποκάλυψε την δική τους υστερόβουλη κακοήθεια.

Αναγκάζομαι λοιπόν να ζητήσω και δημοσίως το αντίγραφο της απάντησης του αρμοδίου Τμήματος της Περιφέρειας από το Δήμο Τυρνάβου , για να λάμψει η αλήθεια και για να δουν όλοι τη φασίζουσα συμπεριφορά που επιδεικνύουν οι καρεκλοκένταυροι της ανερμάτιστης δημοτικής αρχής.

Είναι δικαίωμά μου να πάρω το ζητούμενο αντίγραφο και θα επιδιώξω να το πάρω με κάθε νόμιμο τρόπο που διαθέτω.Έχω καθήκον να προστατεύσω την τιμή , την υπόληψη και την οικονομική επιβίωσή του σπιτιού μου , χωρίς να με εμποδίζει κανένας Κουτσοδήμος.

Η μοχθηρότητα και η μνησικακία τους δεν έχει προηγούμενο.Ας μάθουν όμως ότι δεν θα με πτοήσουν.   Ξέρω τα δικαιώματά μου και θα αγωνιστώ γι αυτά.Άλλωστε , λίγα είναι τα ψωμιά τους στη διοίκηση του Δήμου.Πολύ σύντομα θα εισπράξουν μια μεγαλοπρεπή κλωτσιά από τον κόσμο του  Αμπελώνα και του Τυρνάβου , που θα είναι όλη δική τους.

Αρκετά τους ανεχτήκαμε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ