ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΥΔΡΩ-ΝΕ.ΣΥ.ΘΕΡΜ. Σ.Π.Ε.»

Την Τετάρτη 05 Σεπτεμβρίου  2018, αντιπροσωπεία του Προεδρείου της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας (ΕΣΠΕΘ), πραγματοποίησε επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της «ΥΔΡΩ-ΝΕ.ΣΥ.ΘΕΡΜ. Σ.Π.Ε.» .

Στις εγκαταστάσεις της ΝΕΣΥΘΕΡΜ τους υποδέχτηκαν ο διευθυντής του συνεταιρισμού κ. Γιώργος Φωτιάδης και ο  προϊστάμενος λογιστηρίου κ. Γιάννης Πανάγος οι οποίοι τους ξενάγησαν στην έκθεση και μας παρουσίασαν τις δράσεις και τα προϊόντα. Επίσης ενημερωθήκαμε για την προσφορά εργασίας του συνεταιρισμού αλλά και την παροχή ποιοτικών και οικονομικών προϊόντων στην αγορά της Λάρισας και όχι μόνο.

Με τη σειρά μας ενημερώσαμε τους οικοδεσπότες για την ύπαρξη της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας, τις δράσεις της αλλά και την υπόστασή της στα συνδικαλιστικά δρώμενα.

Πραγματοποιήθηκε  ανταλλαγή απόψεων για ζητήματα που απασχολούν το σωματείο μας και προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι στρατιωτικοί σήμερα και συζητήθηκαν προοπτικές μεταξύ μας συνεργασίας. Τέλος η «ΥΔΡΩ-ΝΕ.ΣΥ.ΘΕΡΜ. Σ.Π.Ε.» προσέφερε έκπτωση στα μέλη της ΕΣΠΕΘ   για αγορές που θα πραγματοποιούνται στο κατάστημα του Νέου Συνεταιρισμού Θερμοϋδραυλικών  Λάρισας. Το ποσοστό της έκπτωσης θα ανέρχεται στο 8% για τα παρακάτω είδη :

  • Είδη Υγιεινής
  • Πλακίδια
  • Υδραυλικά Είδη
  • Αφυγραντήρες

Η ΕΣΠΕΘ ευχαριστεί τους κκ. Γιώργο Φωτιάδη και Γιάννη Πανάγο για τη θερμή κι εγκάρδια φιλοξενία.

Στην συνάντηση παρέστησαν από πλευράς ΕΣΠΕΘ ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Κωνσταντίνος Παπαδούλης, και ο  Γεν. Γραμματέας  κ. Χρήστος Καρανάσιος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ