ΣΚΛΗΡΗ ΓΛΩΣΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΛΟΒΕΡΔΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Δριμεία επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ και της συγκυβέρνησης εξαπέλυσε την Παρασκευή από τη Λάρισα ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος έκανε στάση την πόλη με αφορμή  την παρουσία της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φ. Γεννηματά στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Παρουσία και του βουλευτή Κ. Μπαργιώτα ο κ. Λοβέρδος παραχώρησε συνέντευξη τύπου ασκώντας δριμεία κριτική στην κυβέρνηση και τοποθετώντας το ΣΥΡΙΖΑ «απέναντι» από το Κίνημα στις προσεχείς εκλογές.

«Ο νικητής των εκλογών έχει κριθεί και πλέον το μεγάλο θέμα και το διακύβευμα θα είναι η σύγκρουση ΚΙΝΑΛ-ΣΥΡΙΖΑ», υπογράμμισε ο Ανδρέας Λοβέρδος, προσθέτοντας με νόημα πως το ΚΙΝΑΛ είναι 3ο κοινοβουλευτικό κόμμα «εκεί που μας θεωρούσαν νεκρούς», για να προσθέσει πως «τα θέματα των συνεργασιών τα κοιτάς μετά τις εκλογές».

Χαρακτηρίζοντας τον Αλέξη Τσίπρα ως «υποτιθέμενο πρωθυπουργό που εκμεταλλεύεται τη ΔΕΘ για να μιλήσει αορίστως για δήθεν παροχές» ο κ. Λοβέρδος υπογράμμισε πως ο χώρος της κεντροαριστεράς έχει μοναδικό εκφραστή το ΚΙΝΑΛ, προσθέτοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα λαϊκίστικο κόμμα «που καλλιεργεί το μίσος και τη δημαγωγία στον τόπο».

Κλείνοντας ο κ. Λοβέρδος επανέλαβε πως μόνο ένας σοκαριστικός ρυθμός ανάπτυξης μπορεί να απαλύνει τον «πόνο» στις τσέπες των Ελλήνων, ενώ αναφορικά με τη στόχευση του κόμματός του τόνισε πως «το ΠΑΣΟΚ δημιούργησε τα μεσαία στρώματα στην Ελλάδα και το ΚΙΝΑΛ φιλοδοξεί σε νέους ψηφοφόρους μακριά από ψέματα και δημαγωγίες».

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

Νωρίτερα ο κ. Λοβέρδος είχε συνάντηση στο Επιμελητήριο με εκπροσώπους τοπικών φορέων και παραγωγικών τάξεων, επαναλαμβάνοντας πως ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ δεν έχουν σχέδιο για την οικονομία, αλλά και διαπιστώνοντας μέσα από τη συνάντηση «κοινούς τόπους με ανθρώπους που γνωρίζουν την αγορά».

«Εισφορές και φόροι επιδείνωσαν το περιβάλλον καταδυναστεύοντας την αγορά, την ώρα που ένας αιώνας δήμευσης της δημόσιας περιουσίας περιμένει τη μεταμνημονιακή Ελλάδα και ο δήθεν πρωθυπουργός ετοιμάζεται να στεφθεί ξανά πρωταθλητής του ψεύδους στη ΔΕΘ», κατέληξε ο κ. Λοβέρδος.

Ειρήνη Παπουτσή

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ