ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ: ΕΔΩ «ΖΩΝΤΑΝΕΥΕΙ» ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙ!

Στον Τύρναβο Λάρισας, στο λόφο του Προφήτη Ηλία, θα συναντήσετε την «Ανδρομέδα», τον πιο μοντέρνο και όμορφο πολυχώρο εκδηλώσεων, έτοιμο να “φιλοξενήσει” το πιο σημαντικό για εσάς γεγονός και να μετατρέψει την κάθε στιγμή σας σε μοναδική!

Με θέα που “κόβει” την ανάσα, πάνω από τον Θεσσαλικό κάμπο και με φόντο φτιαγμένο από ξύλο, γήινα χρώματα, αποχρώσεις του πράσινου και του καφέ, γεμάτο κρυφούς φωτισμούς, η “Ανδρομέδα” αποτελεί την ιδανική επιλογή για να διοργανώσετε το γάμο των ονείρων σας, τη βάπτιση ή τα γενέθλια του παιδιού σας, το πάρτι των αρραβώνων σας ή των γενεθλίων σας, ενώ μπορείτε να την επιλέξετε για χοροεσπερίδες και πολλές ακόμα κοινωνικές εκδηλώσεις.

Επιπλέον, στην “Ανδρομέδα” μπορείτε να οργανώσετε οποιαδήποτε επαγγελματική εκδήλωση όπως παρουσιάσεις, συνέδρια, εκθέσεις ή κοπές πίτας και επαγγελματικά γεύματα, καθώς το συγκεκριμένο μέρος ενδείκνυται για όλους τους παραπάνω σκοπούς.

Ο εσωτερικός χώρος διαθέτει χωρητικότητα 400 ατόμων. Από την άλλη πλευρά, ο εξωτερικός χώρος είναι ειδικά διαμορφωμένος με ανοιγοκλειόμενες πέργκολες, προκειμένου να προφυλάσσει από τις απρόσμενες καιρικές συνθήκες, ενώ μπορεί να χωρέσει έως και 700 άτομα.

Οι άνθρωποι που βρίσκονται πίσω από την δημιουργία του πολυχώρου “Ανδρομέδα”οραματίστηκαν και κατάφεραν με μεγάλο μεράκι και θέληση να στήσουν έναν χώρο αρμονικό και ζεστό, διαφορετικό από άλλους, που έχει ήδη κερδίσει όλο το νομό της Λάρισας και έχει τοποθετηθεί σε μια από τις κορυφαίες επιλογές των Λαρισαίων –και όχι μόνο-στον τομέα της οργάνωσης κοινωνικών εκδηλώσεων.

Η επιλογή του κάθε μενού γίνεται κατόπιν ραντεβού, ενώ διατίθεται μεγάλη ποικιλία, ικανή να ικανοποιήσει όλων των ειδών τις ανάγκες και τις προτιμήσεις. Παράλληλα, ο τεχνικός μαγειρικής τέχνης Φειδίας Τζίτζιος βρίσκεται πάντοτε στη διάθεση σας για να σας προτείνει και να ετοιμάσει για εσάς τα καλύτερα.

Η άριστη ποιότητα και εξυπηρέτηση, το φιλικό περιβάλλον και το εξαιρετικό φαγητό σε συνδυασμό με το άνετο πάρκινγκ, έχουν αναδείξει την “Ανδρομέδα” σε ένα μέρος μαγικό, όπου όλες σας οι ευχές μπορούν να πραγματοποιηθούν, προκειμένου να ζήσετε τις πιο όμορφες στιγμές σας, που θα θυμόσαστε για μια ζωή!

Επισκεφθείτε άμεσα τον πολυχώρο κοινωνικών εκδηλώσεων “Ανδρομέδα” και ζήστε από κοντά την απίστευτη εμπειρία που μπορεί να σας προσφέρει!

Προφήτης Ηλίας, Τύρναβος

Κλήση: 2492 023835

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΦΕΙΔΙΑΣ ΤΖΙΤΖΙΟΣ , Τηλ: 6936793517

Email: andromeda.tirnavos@gmail.com

Facebook: Ανδρομέδα «social events room»

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ