Η ΔΙΨΑ ΤΟΥ ΟΠΑΔΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΡΙΜΠΕΡΙ…

Απανωτά τα δημοσιεύματα στον τοπικό τύπο και όχι μόνο που αφορούσαν στην έλευση Γάλλου επιθετικού για λογαριασμό του Απόλλωνα Λάρισας και ουδέν μεμπτόν αν ο παίκτης δεν αναφερόταν ως ο αδελφός του τάδε!

Ο λόγος φυσικά για τον 23χρονο επιθετικό Στίβεν Ριμπερί που υπέγραψε τελικά με τους Φιλιππουπολίτες και φωτογραφήθηκε με τη φανέλα της νέας του ομάδας, την ώρα που η αγωνία για την επιτυχή έκβαση των διαπραγματεύσεων, μέχρι και την απόκτησή του, χτυπούσε κόκκινο ανάμεσα στις τάξεις των οπαδών της ομάδας.

«Ρε φίλε είναι αδερφός του Φρανκ Ριμπερί της Μπάγερν», παραληρούσε φίλαθλος που αγνοούσε το μικρό όνομα του ποδοσφαιριστή, ενώ με την ίδια λογική η ΠΑΕ ανακοίνωνε περήφανη τη συμφωνία σημειώνοντας στο σχετικό δελτίο τύπου πως ο πρώην παίκτης της γαλλικής Gazélec Ajaccio «Είναι αδερφός του διεθνή Γάλλου άσου της Bayern Munich, Franck Ribery»!

Κατανοητή η δίψα του οπαδού για τη μεταγραφή φίρμας στην ομάδα του και ας ελπίσουμε πως το περίφημο «αδελφός του Ριμπερί» δεν θα αποτελέσει τα μοναδικά διαπιστευτήρια του 23χρονου στον Απόλλωνα, με το Στίβεν να αφήνει τη δική του ποδοσφαιρική σφραγίδα στο πρωτάθλημα.

Όχι τίποτα άλλο, για να φύγει από πάνω του και κείνο το άκομψο “ο αδερφός του τάδε” που προαναφέραμε…

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ