ΥΠΕΡΟΧΗ ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Με μια όμορφη εκδήλωση έγινε το κλείσιμο των προγραμμάτων εκμάθησης κολύμβησης στην πισίνα Τυρνάβου που εκτελούνται από την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Τυρνάβου.

Παιδιά και γονείς από νωρίς το απόγευμα βρέθηκαν στο χώρο του Πολυδύναμου Αθλητικού Κέντρου και  διασκέδασαν με διαδραστικά και θεατρικά παιχνίδια από τη θεατρική ομάδα “Δίχως Ωμέγα” τα οποία έλαβαν χώρα δίπλα από την πισίνα. Μέσα από αυτά τα παιχνίδια για άλλη μια φορά γνώρισαν τον τρόπο ασφαλούς κολύμβησης.

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΤ Χρήστος Τσιόπας  προλόγισε την εκδήλωση, ευχαρίστησε τους γονείς που για άλλη μια χρονιά εμπιστεύτηκαν τις Δομές του Δήμου και τα προγράμματα της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Τυρνάβου και δήλωσε πως ο Δήμος θα συνεχίσει να υποστηρίζει αυτόν το χώρο και να εξασφαλίζει τις προϋποθέσεις να εκπονούνται τα προγράμματα κάθε χρόνο.

Στο τέλος της εκδήλωσης δόθηκαν οι βεβαιώσεις σε όλα τα παρευρισκόμενα παιδιά και φυσικά όσοι γονείς που δεν παρευρέθηκαν μπορούν να λάβουν τις βεβαιώσεις από τα γραφεία της ΚΕΔΗΤ (Δημαρχείο 2ος όροφος), τηλ. 2492350171.

Ο κ. Τσιόπας ευχαρίστησε επίσης τους τις γυμνάστριες και τον γυμναστή κ.κ. Στυλιανή Μάγγου, Σοφία Χατζή και Χρήστο Φιλίππουπου συμμετείχαν στα προγράμματα και οι οποίοι για άλλη μια χρονιά εργάστηκαν με περισσό ζήλο και τη θεατρική ομάδα “Δίχως Ωμέγα” για το όμορφο πρόγραμμα που παρουσίασε στην τελετή λήξης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πισίνα θα κλείσει στις 15/09/2018, πρόθεση όμως του Δήμου είναι το Πολυδύναμο Αθλητικό Κέντρο να παραμείνει ανοιχτό για όλο το χρόνο για τις υπόλοιπες αθλητικές δραστηριότητες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ