Γ. ΜΑΝΩΛΗΣ: ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ – ΓΕΛ ΠΥΡΓΕΤΟΥ

Παρέμβαση, για την κατάσταση που επικρατεί στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου και Λυκείου Πυργετού, και στο Γυμνάσιο Συκουρίου, κάνει ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης.

Αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Πριν ένα χρόνο αναδείξαμε την κατάσταση που επικρατεί στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου και Λυκείου Πυργετού. Σήμερα εξακολουθεί η κατάσταση να παραμένει ίδια, σαν να μην πέρασε ούτε μία μέρα. Η ίδια απαράδεκτη κατάσταση και  στον χώρο του υπαίθριου γηπέδου Μπάσκετ που βρίσκεται στο πίσω μέρος του αύλειου χώρου.

Ανεπίτρεπτη κατάσταση επικρατεί και σε αίθουσες διδασκαλίας του Γυμνασίου Συκουρίου με την υγρασία να έχει καταστρέψει τον σοβά και στα Γραφεία των καθηγητών τις σωληνώσεις του καλοριφέρ. Επίσης πρόβλημα υγρασίας και στον σκεπαστό διάδρομο.

Αν και τα προβλήματα εδώ και χρόνια είναι γνωστά στον Πρόεδρο του Πυργετού κ. Αθ. Λαϊνα, στο δήμαρχο Τεμπών κ. Κολλάτο, στον αντιδήμαρχο της Ε.Π. Κάτω Ολύμπου κ. Βασ. Ζάχο, στον  αντιδήμαρχο της Ε.Π. Νέσσωνος κ. Γιάννη Αργυρίου στον Πρόεδρο της δημοτικής κοινότητας κ. Γ. Καλότυχο και την πρόεδρο της Β/μιας Σχολικής Επιτροπής  κ. Γεωργία Τσιόπα, κανείς δεν «συγκινείτε».

Κύριοι της δημοτικής Αρχής, καταλάβατε ότι είστε υπεύθυνοι και υπόλογοι, για τυχόν ατυχήματα των μαθητών στο προαύλιο του Σχολείου και για την διασφάλιση ευπρεπών συνθηκών λειτουργίας της εκπαιδευτικής κοινότητας, πράγματα αυτονόητα . Επιτέλους κάντε κάτι, η ασφάλεια των μαθητών πρέπει να είναι πρώτο μέλημά σας, στις όποιες προτεραιότητές σας. Επιτέλους σοβαρευτείτε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ