Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΑ&Τ Β. ΚΟΚΚΑΛΗ ΣΤΗΝ 83η ΔΕΘ

Ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βασίλης Κόκκαλης, επισκέφθηκε το διήμερο 7-9 Σεπτεμβρίου 2018 τη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της 83ης Διεθνούς Έκθεσης. Ο κ. Β. Κόκκαλης παραβρέθηκε στην παρουσίαση του νέου τρένου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Θεσσαλονίκης και στην συνέχεια

μαζί με τον υφυπουργό Μεταφορών ο κ. Νίκο Μαυραγάνη και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ κ. Φίλιππο Τσαλίδη, ταξίδεψαν με το νέο τρένο, στο πρώτο δοκιμαστικό δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Κατερίνη-Θεσσαλονίκη.

Στη συνέχεια ο υφυπουργός επισκέφθηκε με τον Υπουργό ΑΑΤ κ. Σταύρο Αραχωβίτη το Περίπτερο του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στη ΔΕΘ, συναντήθηκε με επισκέπτες και φορείς, περιηγήθηκε σε περίπτερα της Έκθεσης και συμμετείχε στην Ημερίδα του ΥπΑΑΤ και του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδας με θέμα: «Η Εξωστρέφεια του Αγροτικού Τομέα: Οι Σύγχρονες Προκλήσεις».

Αμέσως μετά ο κ. Β. Κόκκαλης παραβρέθηκε στα εγκαίνια του περιπτέρου της Ελληνικής Αστυνομίας από την Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Όλγα Γεροβασίλη και την υφυπουργό κ. Κατερίνα Παπακώστα, παρουσία εκπροσώπων των Σωμάτων Ασφαλείας. Το βράδυ παρέστη στην τελετή εγκαινίων της διεθνούς έκθεσης και στην ομιλία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης».

Την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου ήταν ομιλητής στην εκδήλωση της Συντονιστικής Επιτροπής Θεσσαλονίκης των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και παραστάθηκε στην καθιερωμένη συνέντευξη του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Ο υφυπουργός απηύθυνε χαιρετισμό στην Εσπερίδα του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ και του υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης με θέμα: «Ελληνικό Σήμα στην Ελιά και στο Ελαιόλαδο: «η συμβολή του στην τυποποίηση και την προώθηση των ποιοτικών ελληνικών προϊόντων» που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ