ΜΗ ΣΟΥ ΤΥΧΕΙ… (Εύθυμη κοινωνικοαστυνομική ιστορία)

Γράφει ο ΝΙΚΟΣ ΜΠΕΤΣΙΟΣ –Υποστράτηγος ΕΛ.ΑΣ. ε.α.
Πριν χρόνια στο Αστυνομικό Τμήμα παρουσιάσθηκε ο Τάκης…… για να του απευθύνει ”αυστηρές συστάσεις” ο Αξιωματικός Υπηρεσίας, γιατί εξέφρασε παράπονα εναντίον του ο Ζαφείρης……., επειδή ο Τάκης τον κτύπησε στο πρόσωπο και τον έστειλε στο Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, με μώλωπες και γδάρσιμο του φρυδιού…

—”Για κάθισε Τάκη. Ο Ζαφείρης…..μας κατήγγειλε ότι τον χτύπησες , τον εξύβρισες και τον απείλησες την 27/9/….έξω από το φαγάδικο ”το ντερλίκωμα” και μας ζήτησε να σου απευθύνουμε συστάσεις, γιατί επί του παρόντος δεν επιθυμεί να σου υποβάλει μήνυση. Τι έχεις να μας απαντήσεις για τα καταγγελλόμενα του Ζαφείρη;”
—”Θα σας απαντήσω κύριε Υπαστυνόμε. Πηγαίναμε παρέα με τα πόδια στο γήπεδο και ήδη είχαμε αργήσει. Κάποια στιγμή ο Ζαφείρης μας ζήτησε να σταματήσουμε επειγόντως γιατί ήθελε ”επείγον” να πάει στην τουαλέτα προς ..χονδρού του. Εμείς σταματήσαμε έξω από το μαγαζί για να τον περιμένουμε. Ο Ζαφείρης όμως αργούσε να βγει από την τουαλέτα και βογκούσε σαν δαμάλι, είναι και γεματούλης και τότε εμείς του φωνάζαμε για πλάκα, αλλά και να τον βοηθήσουμε γιατί θα χάναμε την έναρξη του αγώνα, “κουράγιο αδελφέ,σε συμπονούμε, μη μασάς, κλ…. πρώτα να φύγουν τα αέρια γιατί σου εμποδίζουν την έξοδο, σφίξου και αμόλατα, με ένα πόνο βγάλτα και δώσε στη λεκάνη να καταλάβει τι εστί Ζαφείρης….”
Αυτός μας απαντούσε ότι σφίγγεται, αλλά δεν του βγαίνουν γιατί είναι δυσκοίλιος και έχουν σφηνώσει και ότι από το πολύ σφίξιμο η κοιλιά του περδικλώθηκε και τον πονάει. Εμείς γελάγαμε και τότε αυτός νευρίασε και επειδή δεν ”ενεργήθηκε”, βγαίνοντας έξω πήγε να με βαρέσει και τότε εγώ αντέδρασα και του έριξα ένα ντιρέκτ . Έτσι έγιναν τα πράγματα . Εντάξει δεν πρόκειται να το ξανακάνω…”
Τώρα, τι να σας πω… αν ξαναπήγαν μαζί στο γήπεδο; η αν ο Ζαφείρης συνεχίζει να είναι δυσκοίλιος ;
Απευθύνθηκαν πάντως ”οι δέουσες συστάσεις”…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ