“ΠΙΑΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΔΕΝΔΡΟΣΠΙΤΟ” ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΦΑΟΥΣΤ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Παίζει η τυρναβίτισσα ηθοποιός Ζωή Κουσάνα

Την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου στο θέατρο Φάουστ στην Αθήνα θα γίνει η πρεμιέρα της παράστασης “Πιασμένοι σε Δενδρόσπιτο” στην οποία παίζει και η τυρναβίτισσα νεαρή ηθοποιός Ζωή Κουσάνα.

Η παράσταση του ψυχολογικού  δράματος  «Πιασμένοι σε Δεντρόσπιτο» της Σίλιας  Κατραλή – Μινωτάκη, που σκηνοθετεί ο Στέφανος Κακαβούλης και η οποία κάνει πρεμιέρα στις 9 το βράδυ της Πέμπτης 13 Σεπτεμβρίου 2018 στο Faust Theater ( Καλαμιώτου 11 και Αθηναΐδος 12, Μοναστηράκι, τηλέφωνο  210 – 32.34.095) στην Αθήνα αναφέρεται στον εκφοβισμό και στη διαφορετικότητα.

Η 75λεπτη παράσταση είναι αφιερωμένη σε όλα τα νεαρά θύματα εκφοβισμού. Όλα στο έργο αρχίζουν, όταν η μητέρα του Σουίφτ ύστερα από τη δολοφονία του γιου της,  από τους φίλους του, αποφασίζει να εκδικηθεί για το θάνατό του,  με έναν αλλοπρόσαλλο τρόπο.

Τίποτα, όμως,  δε φαίνεται ότι θα  αναπάψει  την ψυχή της. Μοναδική σωτηρία αποτελεί ένα δεντρόσπιτο, που βρίσκεται στη μέση της παραλίας. Κανείς, όμως, δεν  μπορεί να βγει έξω πια. Το τζάμι είναι κλειστό.

Το έργο σκηνοθέτησε ο  Στέφανος Κακαβούλης, ενώ το κείμενο έγραψε η  Σίλια Κατραλή – Μινωτάκη, η οποία ενσαρκώνει και μια από τις ηρωίδες. Εκτός από την ίδια εμφανίζονται  επί της σκηνής οι ηθοποιοί: Ζήσης Βενιέρης, Ζωή Κουσάνα, Γιώργος Μπινιάρης κι Αλεξία Μπογδάνου. Τις φωτογραφίες απαθανάτισε ο Αντώνης Διασκούρης.

Η παράσταση  θα «ανεβαίνει»  κάθε Πέμπτη και Σάββατο στο Faust Theater.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ