ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΙ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Με το καλημέρα της σχολικής χρονιάς κάποιοι φαίνεται ότι αποφάσισαν να ανοίξουν βεντέτα με το διευθυντή και τους εκπαιδευτικούς του Γυμνασίου Αμπελώνα, αφού προχώρησαν σε βανδαλισμούς στους τοίχους του σχολείου τους οποίους γέμισαν με αισχρά συνθήματα και με απειλές κατά του σχολείου και του διευθυντή.

Οι βανδαλισμοί έγιναν από το βράδυ της Τρίτης μέχρι το πρωί της Τετάρτης με αποτέλεσμα σήμερα να περιμένει εκπαιδευτικούς και μαθητές μια δυσάρεστη έκπληξη κατά την προσέλευσή τους στο σχολείο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πολλοστή φορά που κάποιοι βανδαλίζουν το σχολείο, ενώ δεν είναι και λίγες οι φορές που διευθυντής και μαθητές βρέθηκαν στα χαρακώματα τα προηγούμενα χρόνια.

Κατακριτέα αναμφισβήτητα η ενέργεια των άγνωστων βανδάλων που θα πρέπει να καταλάβουν ότι με το να βανδαλίζουν το σχολείο δεν λύνουν τις όποιες διαφορές τους με το διευθυντή ή τους εκπαιδευτικούς και το μόνο που κάνουν είναι να προκαλούν απέχθεια αλλά και έξοδα σε όλους αφού με τα χρήματα της τοπικής κοινωνίας θα ξαναβαφεί το σχολείο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ