ΛΙΠΟΘΥΜΗΣΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΣΕ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Τις αισθήσεις του έχασε σήμερα την ώρα της προσευχής ένας μαθητής του 14ου Γυμνασίου, προφανώς έχοντας ταλαιπωρηθεί από την μεγάλης διάρκειας παραμονή κάτω από τον ήλιο.

Το συμβάν όπως ήταν αναμενόμενο σήμανε συναγερμό με τους καθηγητές να σπεύδουν να δώσουν τις πρώτες βοήθειες στο λιπόθυμο μαθητή που ευτυχώς είναι καλά στην υγεία του.

Η λιποθυμία προκάλεσε αντιδράσεις μεταξύ των γονέων των μαθητών του σχολείου που υποστηρίζουν ότι τα παιδιά τους ήταν αναγκασμένα να παραμένουν στον ήλιο τόσο χθες για να ακούσουν τους μακροσκελείς χαιρετισμούς του υπουργού Παιδείας, του τοποτηρητή της μητρόπολης και του διευθυντή β/βαθμιας εκπαίδευσης του διευθυντή του σχολείου και φυσικά να παρακολουθήσουν την τελετή του αγιασμού, όσο και σήμερα που παρέμειναν για περισσότερα από 20′ όρθια μετά την προσευχή.

“Στέκονταν στον ήλιο λες και ήταν άγημα της σχολής Ικάρων”, σημείωσε χαρακτηριστικά μητέρα, που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία της, ζητώντας να είναι πιο σύντομες οι τελετές και οι ομιλίες αφού ο καιρός και η ζέστη στην περιοχή μας δεν επιτρέπουν πολύωρη παραμονή κάτω από τον ήλιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ