ΠΕΝΘΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 18ΧΡΟΝΟ Θ. ΣΟΥΛΟΥΚΟ

Δύσκολες ώρες και για τη διευθύντρια του ΣΘΕΒ για το χαμό του πνευματικού της παιδιού

Πένθος και για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Λάρισας από την τραγική είδηση για το θάνατο του 18χρονου Θ. Σουλούκου, αφού ο νεαρός υπήρξε αθλητής του Προμηθέα Λάρισας.

Με μια συγκινητική ανάρτηση, που συνοδεύεται από τη φωτογραφία του εκλιπόντος σε μικρότερη ηλικία με τη φανέλα της ομάδας, ο Προμηθέας εκφράζει τα συλλυπητήριά του στους οικείους του, αφού ο Θ. Σουλούκος ήταν γιος χορηγού και ένθερμου φίλου του Προμηθέα Λάρισας και ανεψιός του προέδρου του συλλόγου Σ. Σουλούκου.

«Έφυγε από κοντά μας ένας αθλητής μας , ο 18χρονος Θάνος Σουλούκος. Γιος του Γιώργου Σουλούκου , φίλος και επί χρόνια χορηγός της ομάδος μας, ανιψιός του προέδρου μας κ. Σωτήρη Σουλούκου. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΘΑΝΟ.
Κουράγιο στην οικογένεια και θερμά Συλλυπητήρια !!!» αναφέρεται στη σχετική ανάρτηση, ενώ συναθλητές και φίλοι εκφράζουν τη λύπη τους για το θάνατο του 18χρονου.

ΘΛΙΨΗ

Δύσκολες ώρες εν τω μεταξύ περνάει και η διευθύντρια του ΣΘΕΒ Ελενα Καματέρη που όπως αναφέρει σε ανάρτησή της έχασε το πνευματικό της παιδί: “Εφυγε το αγόρι μου..το πνευματικό μου παιδί…ο λατρεμένος μου..δεν τα κατάφερε. Πάλεψε με το θεριό..με υπομονή και δύναμη.

Του έλειπε ενας άγγελος αγάπη μου του Θεού και πήρε εσένα.
Αγάπη μου ..παιδί μου όμορφο..καλό Παράδεισο”, αναφέρει .

Ε.Π.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ